Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: "SEB bankā" savu darbu uzsācis "jaunais talants"

Turpinot SEB grupas tradīciju dot aktīviem, erudītiem un ar zināšanām par finansēm jauniešiem iespēju gadu piedalīties īpašā prakses un apmācību programmā, SEB Latvijā darbu uzsācis jau otrais Jaunais talants (SEB Trainee) – Jeļena Fokanova. Jeļena līdz nākamā gada nogalei piedalīsies praksē SEB Pārdošanas atbalsta un servisa pārvaldē, kā arī izies plašu apmācību programmu dažādās Eiropas valstīs, bet pēc veiksmīgas prakses varēs turpināt darbu SEB Latvijā.

„Piedalīšanās šajā programmā man ir liels izaicinājums, ko ar lielāko prieku izmantoju. Iespēja darboties lielā, starptautiskā uzņēmumā un sastrādāties ar daudz un dažādiem cilvēkiem – tā ir izdevība, ko nedrīkst neizmantot. Uzskatu, ka ikvienam būtu jāizmanto šī iespēja, jo programma sniedz iespēju ne tikai ievērojami paplašināt savu redzesloku un gūt vērtīgu profesionālo pieredzi, bet ir arī veids, kā iepazīt citu valstu kultūru un mentalitāti, viņu darbības principus un vērtības,” stāsta Jeļena Fokanova.

Programmas ietvaros Jeļena piedalīsies starptautiskās apmācībās, iegūs detalizētu priekšstatu un zināšanas par banku un finanšu sfēru kopumā. Tāpat viņai būs iespēja iepazīsies ar dažādiem SEB grupas piedāvātajiem pakalpojumiem un speciālistiem, kuri palīdzēs jaunā talanta tālākā attīstībā un karjeras virzībā. Prakses programmas ietvaros Jeļena darbosies  SEB Latvijā Pārdošanas atbalsta un servisa pārvaldē, kur viņai būs iespēja sniegt priekšlikumus un tos realizēt dzīvē pārdošanas atbalsta uzlabošanai, kā arī sniegt priekšlikumus filiāļu darba efektīvas novērtēšanas sistēmas izveidei.

Dalība šādā starptautiskā projektā Jeļenai nav pirmā reize – studējot universitātē, viņa ERASMUS programmas ietvaros gadu dzīvojusi Vācijā. Uz Vāciju viņa dosies arī marta beigās, kur kopā ar visiem Trainee iepazīs SEB pārstāvniecību Frankfurtē.

SEB Jauno talantu programma jau vairākus gadus tiek realizēta vairākās Eiropas valstīs, kurās ir pārstāvēta SEB grupa. Latvijā SEB šo programmu īsteno otro reizi. Jau no 2009. gada sākuma 25 jaunieši no astoņām valstīm - 13 no Zviedrijas, 5 no Vācijas, 2 no Dānijas un pa vienam talantam no Somijas, Norvēģijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas 12 mēnešus apmaksātā praksē izzinās SEB grupas bankas, piedalīsies starptautiskajās mācību programmās un dosies pieredzas apmaiņā pie kolēģiem citās valstīs.  

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 22 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Anna Vilsone, SEB bankas sabiedrisko attiecību speciāliste – 677215521, 2960576, [email protected]
Vairāk par SEB banku: www.seb.lv.
SEB jaunākās ziņas mobilajā telefonā: wap.seb.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses