Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: "Tieto" un "First Data" izstrādā karšu risinājumu valsts institūcijām Latvijā

Tieto ir First Data partneris jauna maksājumu karšu risinājuma ieviešanā valsts institūcijām Latvijā. Risinājums ir balstīts uz Tieto Card Suite Acquiring moduļa. Tas ievērojami vienkāršos un paātrinās maksājumu procesu abām pusēm – gan valsts institūcijām, gan to pakalpojumu saņēmējiem.

Pakalpojums, ko First Data nodrošinās valsts institūcijām Latvijā, izmantojot Tieto modernizēto Card Suite funkcionalitāti, padarīs maksājumu veikšanu daudz ērtāku. Daudzu bankas pārskaitījumu vietā gala klientiem tagad būs iespēja izmantot maksājumu kartes, lai norēķinātos par valsts institūciju sniegtajiem pakalpojumiem. Tieto risinājuma konfigurācijas iespējas ļauj automātiski dalīt transakcijas summu uz vairākiem noteiktiem kontiem. Valts institūcijām tas nozīmēs mazākas rindas, nozīmīgu manuālā darba samazinājumu, kā arī transakciju izmaksu ietaupījumu, kā rezultātā tiks paaugstināta darba efektivitāte.

“Detalizētu maksājumu datu saņemšana un apstrāde ir kas pilnīgi jauns Latvijā. Tādēļ risinājuma izstrāde prasīja papildu zināšanas un ievērojamu mūsu speciālistu intelektuālo ieguldījumu. Tomēr projekts tika veiksmīgi realizēts un pabeigts noteiktajos termiņos. Šie projekti noteikti var pretendēt uz inovāciju balvu maksājumu karšu nozarē,” atzīst First Data izpilddirektore Baltijas un Ziemeļvalstīs Zanda Brīvule-Jansone’.

Māris Ozoliņš, Cards vadītājs, Tieto Financial Services saka: “Šis projekts turpina Tieto ilggadīgo un veiksmīgo sadarbību ar First Data. Maksājumu drošības jautājums pēdējā laikā ir kļuvis īpaši svarīgs, un tas, ka Tieto Card Suite ir izvēlēts valsts institūcijām, vēlreiz apliecina mūsu risinājuma uzticamību un augsto drošības līmeni”.

Papildinformācijai:
Māris Ozoliņš, Cards vadītājs, Tieto Financial Services, tālr. +371 6 7286 660
Zanda Brīvule-Jansone, izpilddirektore Baltijas un Ziemeļvalstīs, First Data, tālr. +371 670 92500

First Data:
First Data mērķis ir atvieglot pirkšanas un pārdošanas procesus. Mēs esam globālais tehnoloģiju līderis informācijas komercijā. Mēs palīdzam uzņēmumiem, tādiem kā tirgotājiem un finanšu institūcijām, droši un efektīvi apstrādāt klientu transakcijas un izprast ar šīm transakcijām saistīto informāciju. Tādējādi klienti var justies mierīgi, ka viņu maksājumi ir ērti un droši.

Tieto:
Tieto ir profesionāls IT pakalpojumu uzņēmums, kas piedāvā izpētes un attīstības, kā arī konsultāciju pakalpojumus. Pateicoties gandrīz 16 000 ekspertiem, esam viens no vadošajiem IT pakalpojumu uzņēmumiem Ziemeļvalstīs un pasaules līderis atsevišķos segmentos. Tieto specializējamies jomās, kurās uzņēmumam ir padziļināta izpratne par tā klientu uzņēmējdarbību un viņu vajadzībām. Uzņēmuma priekšrocības - orientācija uz klientu un Ziemeļvalstu pieredze – ir tās, kas atšķir Tieto no konkurentiem.

Kopš 2008. gada 1. decembra mūsu jaunais zīmols ir Tieto. Korporācijas juridiskais nosaukums saglabājas TietoEnator Corporation.
www.tieto.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses