Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

“PRUDENTIA” SAŅĒMUSI STARPTAUTISKAS ASOCIĀCIJAS BALVU

Starptautiska neatkarīgu investīciju banku apvienība “Global M&A” šogad par tās labāko jauno partneri atzinusi Latvijas investīciju baņķieru sabiedrību “Prudentia”. “Global M&A” ir viena no pasaules vadošajām neatkarīgajām M&A darījumu (Mergers & Acquisitions) konsultāciju sabiedrību apvienībām. ”Prudentia” pievienojās ”Global M&A” 2007. gada aprīlī.

Atzinība trim “Global M&A” partneriem
Novembrī Japānas pilsētā Kioto notikušajā “Global M&A” partneru konferencē atzinīgi novērtēts triju tās partnerkompāniju ieguldījums. Pasniedzot balvas, “Global M&A” priekšsēdētājs Maikls Gibonss (Michael Gibbons) uzsvēra, ka ”Global M&A” partnerībai aicina pievienoties tikai labākās nozares kompānijas:
“Mēs veicam sevis un kolēģu novērtējumu, lai būtu pārliecināti, ka mūsu klientiem tiek pastāvīgi nodrošināti visaugstākās kvalitātes pakalpojumi. Ar lepnumu pasniedzu šī gada labāko sasniegumu godalgas mūsu Itālijas, Ungārijas un Latvijas partneriem.”

Kā informē “Global M&A”, šogad piešķirtas sekojošas balvas:
Labākais jaunais partneris (Best New Partner)
1999. gadā dibinātā ”Prudentia” darījumu apjoma un profesionālas komandas apmēra ziņā ir vadošā investīciju banku pakalpojumu un finanšu konsultāciju kompānija Latvijā. ”Prudentia” ir spēcīgs papildinājums ”Global M&A” pārstāvniecībai Centrālās un Austrumeiropas reģionā. www.prudentia.lv
Gada partneris (Partner of the Year)
“Global M&A” partneris Itālijā – ”Cross Border” ir viens no “Global M&A” līdzdibinātājiem. Karlo Montenovesi (Carlo Montenovesi) 1990. gadā dibinātā “Cross Border” ir viena no nozīmīgākajām neatkarīgajām M&A darījumu konsultāciju kompānijām Itālijā. K. Montenovesi ir pildījis “Global M&A” priekšsēdētāja un izpildkomitejas locekļa pienākumus, kā arī vadījis Lielbritānijas (un pavisam nesen arī Spānijas) “Global M&A” partneru piesaistīšanas procesu. Savukārt “Global M&A” iepakojuma sektora vispasaules grupu “G-Pack” (http://www.globalma.com/page/packaging_print_g-pack_team) pašlaik vada cits ”Cross Border” partneris Silvērio Davoli (Silverio Davoli). www.crossborder.it
Izcils partnera panākums (Outstanding Partner Achievement)
“Invescom Corporate Finance” – “Global M&A” partneris Ungārijā – apvienībai “Global M&A” pievienojās 2005. gadā. Zoltana Siklosi (Zoltan Siklosi) 2000. gadā dibinātā “Invescom” koncentrējas uz M&A konsultācijām uzņēmumu kapitāla daļu pirkšanas un pārdošanas (sell and buy-side) pārrobežu darījumos. Kā viens no pirmajiem “Global M&A” partneriem Centrālās un Austrumeiropas reģionā, “Invescom” ir bijis pārliecinošs līderis un respektabls padomdevējs tādai globālai kompānijai kā “The Riverside Company”. www.invescom.hu

Par “Global M&A”
“Global M&A” ir vienīgā daudzu pasaules vadošo neatkarīgo M&A darījumu slēgšanas konsultāciju sabiedrību apvienība, kas galvenokārt koncentrējas uz M&A darījumiem, kuru vērtība veido 10 līdz 250 miljonus eiro (middle market). “Global M&A” apvieno 36 partnerkompānijas, kas kopīgi strādā, lai saviem klientiem sniegtu vispusīgus padomus vietējo un pārrobežu darījumu īstenošanai daudzās valstīs Eiropā, Ziemeļu reģionā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, kā arī Tuvajos Austrumos un Austrumāzijā. Kopš organizācijas dibināšanas (2000. gadā) “Global M&A” partneri ir veikuši vairāk nekā 1000 darījumus ar kopējo vērtību, kas pārsniedz 25 miljardus ASV dolāru (virs 15 miljardiem eiro). Pērn, 2006. gadā "Global M&A" partneri saskaņā ar izdevuma “MergerMarket” (www.mergermarket.com) datiem organizējuši 84 darījumus 1,54 miljardu eiro apmērā. Papildus informācijai: www.globalma.com.

“Global M&A” kontaktpersona: Vendija Nīla (Wendy Neal), mārketinga direktore ([email protected]; +1 216 241 2800 (birojā); +1 216 906 1453 (mob. tālr.)).

Par investīciju baņķieru sabiedrību “Prudentia”.
AS “IBS Prudentia” ir vadošā investīciju bankas pakalpojumu un finanšu konsultāciju sniedzēja Latvijā. “Prudentia” izveidota 1999. gadā, un tās partneri līdz šim organizējuši aptuveni 80 dažādus darījumus vairāk kā 430 miljonu EUR apjomā.

“Prudentia” speciālisti ir ieguvuši plašu pieredzi dažādās nozarēs, ieskaitot ražošanu, celtniecību, kokapstrādi, vairumtirdzniecību, mazumtirdzniecību, transportu, plašsaziņas līdzekļus, telekomunikācijas, IT, finanšu pakalpojumus, pārtikas un dzērienu ražošanu, lauksaimniecību un farmāciju.
Sākot ar 2005. gadu, “Prudentia” darbību regulē Latvijas Republikas Finanšu un kapitāla tirgus komisija.
Kontaktpersona mediju pārstāvjiem: Raimonds Ločmelis, sabiedrisko attiecību konsultants ([email protected]; 29287877; 67216834).
Termini:
Mergers & Acquisitions – uzņēmumu apvienošana, pirkšana un pārdošana

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses