Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Sastrēgumi mudina BTA pārskatīt apkalpošanas centru izvietojumu Rīgā

28.janvārī Latvijas vadošā apdrošināšanas kompānija BTA ir atvērusi jaunu biroju – apdrošināšanas centru „Pārdaugava”, kas atradīsies Āgenskalnā, Nometņu ielā 57 B (blakus veikalam „Maxima”).

Jaunajās telpās vienuviet tiks izvietota gan uzņēmuma filiāle, kur ikviens varēs iegādāties jebkuru no BTA piedāvātajiem apdrošināšanas veidiem un konsultēties ar apdrošināšanas pakalpojumiem saistītos jautājumos, gan arī Rīgā otrā specializētā BTA Apdrošināšanas atlīdzību daļa, kur varēs kārtot ar apdrošināšanas atlīdzību izmaksu saistītās formalitātes.

Šādā veidā BTA ne vien paplašina savu biroju tīklu un pārstāvību Rīgā, bet zināmā mērā dod ieguldījumu arī samilzušā sastrēgumu jautājuma risināšanā. Aptuveni 30 BTA klientu ik dienas mēro ceļu uz Daugavas labo krastu, lai pieteiktu apdrošināšanas gadījumus un risinātu ar tiem saistītos jautājumus, tādā veidā pilnā mērā izbaudot sastrēgumus uz tiltiem un to pievadceļiem. Savukārt no februāra Pārdaugavas iedzīvotāji varēs lietderīgāk izmantot savu dārgo laiku, jo BTA būs sasniedzama daudz ērtāk un ātrāk, nešķērsojot Daugavu.

Līdzšinējā BTA Apdrošināšanas atlīdzību daļa joprojām būs arī Sporta ielā 18, Rīgā.

BTA kā arvien paliek uzticīga savam galvenajam uzdevumam - sniegt saviem klientiem kvalitatīvu un mūsdienīgu apdrošināšanas aizsardzību. Šā mērķa īstenošanai uzņēmums nodrošina saviem klientiem gan apdrošināšanas pakalpojumu tuvumu un pieejamību, gan individuālu attieksmi pret katru klientu.

Informāciju sagatavoja:
Ilva Priedniece
BTA Mārketinga un Sabiedrisko attiecību vadītāja
[email protected]





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses