Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Par 5 miljoniem eiro pārdod "Admirāļu kluba" Dāvja māju Rīgā

Bijušas "Admirāļu kluba" valdes loceklis Jānis Dāvis par pieciem miljoniem eiro pārdod privātmāju Māras alejā 1, pie Māras dīķa, informēja kompānija "Balsts", kas ar to nodarbojas.

Tas patlaban esot vienīgais īpašums, kas tiek pārdots šajā ekskluzīvajā vietā.

Īpašumā ietilpst dzīvojamā māja 692 kvadrātmetru platībā un saimniecības ēka 141 kvadrātmetra platībā. Mājā ir 11 istabas, kas izvietotas divos stāvos.

Pirmajā stāvā atrodas plaša atpūtas zona ar baseinu un biljarda zāli, turpat izvietota arī solārija zāle, sauna un vīna pagrabs. Saimniecības ēkā ierīkotas divas garāžas. Mājā ir izveidota videonovērošanas sistēma, un tajā ir paredzēta vieta apsardzei.

Īpašums atrodas apzaļumotā privātmāju kvartālā, kura apkārtējo apbūvi veido 20.gadsimta sākumā celtās privātmājas, kā arī pēdējos 10–12 gados celtās ekskluzīvās privātmājas, norāda "Balsts". No mājas otrā stāva terases paveras skats uz Māras dīķi, kas atrodas aptuveni 70 metru attālumā no īpašuma.

"Balsta" mājaslapā publicētā informācija liecina, ka māja būvēta 2001.gadā, tai ir gāzes apkure un pilsētas kanalizācija un ūdens apgāde.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paaudzes krāj atšķirīgi

Pēdējos gados Baltijas valstīs privātpersonu veiktie investīciju apjomi ir auguši gan ieguldītāju skaita, gan iemaksāto apjomu ziņā. Investīciju jomā paaudžu izvēlēs gan pastāv būtiskas atšķirības.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses