Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Par nenosauktu summu pārdots Galleria Riga

Ceturtdien noslēgts darījums, ar kuru tirdzniecības centrs Galleria Riga nonāk East Capital pārvaldīta fonda East Capital Baltic Property Fund III īpašumā. Vienojoties ar īpašuma pārdevējiem - Fritrade SE un Titan Invest - tika nolemts darījuma summu neizpaust, portālu Diena.lv informēja East Capital Baltics pārstāvji.

Darījumu finansē Swedbank, un to konsultēja divi pircēja piesaistīti konsultanti – advokātu birojs VILGERTS un Ernst & Young.

"Galleria Riga ir unikāla atrašanās vieta pašā pilsētas sirdī ar izciliem darbības rezultātiem un augstu turpmākās attīstības un vērtības pieauguma potenciālu. Mēs plānojam turpināt attīstīt un palielināt īpašuma vērtību mūsu investoriem," norādīja East Capital Baltics izpilddirektors Madis Raidma. 

"Mēs priecājamies, ka East Capital, kam ir tik liela pieredze nekustamā īpašuma investīciju jomā Baltijā un citur pasaulē, turpina aktīvi investēt Latvijā. Mēs esam pārliecināti par šī projekta turpmāku veiksmīgu attīstību un vēlam izdošanos izvirzīto mērķu sasniegšanā," darījumu komentēja Swedbank valdes locekle, Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante.

Tirdzniecības centrs Galleria Riga tika atklāts 2010. gada oktobrī un "kļuvis par iecienītu dzīvesstila, modes, kā arī restorānu un socializācijas epicentru pašā Rīgas sirdī," norādīts paziņojumā medijiem. Tirdzniecības centra kopējā nomas platība ir 24,3 tūkstoši kvadrātmetru, tajā atrodas gan pārtikas, gan modes zīmolu veikali, tāpat sporta klubs un restorānu stāvs.

Top komentāri

ABLV
A
Latvijā dzīvo par maz cilvēku, kas spētu uzturēt šo lielo valsti. Kāpēc saku lielo? Latvija (64 589 km²) ir lielāka valsts platības ziņā par Nīderlandi (41 543 km2) un Dāniju (43 094 km²). Savukārt iedzīvotāju skaits Nīderlandē ir 17,02 miljoni, Dānijā - 5,7 milj, kamēr Latvijā knapi 1,9 milj. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka Latvijā daudz mazākam privātā sektorā strādājošo cilvēku skaitam ir jāuztur krietni lielāka valsts, kā tas būtu mazākās valstīs ar lielāku iedzīvotāju skaitu. Un tas nozīmē tikai vienu, mēs - latvieši, patiesībā nemaz nevaram atļauties tik lielu valsti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses