Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

RBSSKALS plāno turpināt "Da Vinci" kompleksa būvniecību

Būvkompānija RBSSKALS, kas pārdeva daļas daudzdzīvokļu un biroju kompleksa "Da Vinci" projektā, turpinās strādāt pie šī projekta realizācijas, aģentūrai BNS pastāstīja RBSSKALS valdes priekšsēdētājs Māris Saukāns.

Viņš teica - lai arī RBSSKALS akcionāriem piederošās projekta "Da Vinci" daļas ir pārdotas, ir noslēgts līgums par būvlaukuma uzturēšanu un pašreiz notiek arī pārrunas par būvdarbu veikšanu.

"Mēs piedalījāmies šī projekta pirmā būvniecības posma īstenošanā un ceram, ka arī turpināsim būvdarbus," sacīja Saukāns.

RBSSKALS daļas uzņēmumā "Valdemāra parks", kas strādā pie kvartāla starp Skolas, Bruņinieku, K.Valdemāra un Stabu ielu, un projekta "Da Vinci" attīstītāja kompānijā "CG Investīcijas" pārdeva, lai palielinātu finansiālo ieguldījumu attīstības projektos. Projektu daļas pārdotas saskaņā ar RBSSKALS grupas attīstības politiku, papildinot uzņēmumu grupas finanšu resursus ar vairāk nekā 10 miljoniem eiro. "CG Investīcijas" kapitāldaļas pārdotas līdzšinējai projekta attīstītāja dalībniecei kompānijai "IMGLV".

"Da Vinci" ēku komplekss atradīsies netālu no Preses nama - vienu namu ir paredzēts būvēt kā daudzdzīvokļu torni, bet vēl trīs ēkas plānotas sabiedriskām vajadzībām, tostarp restorāniem, veikaliem, birojiem u.c.

Plānots, ka 27 stāvus augstais daudzdzīvokļu nams "Da Vinci" atradīsies uz 12,1 tūkstoša kvadrātmetru lielā zemes gabala, kur apbūve aizņems 4959 kvadrātmetrus, savukārt jaunās ēkas kopējā platība būs 44,3 tūkstoši kvadrātmetru. Sākotnēji projektā bija paredzēts investēt 40 miljonus latu.

"Lursoft" informācija liecina, ka kompānija "CG Investīcijas" ir dibināta 2004.gadā, tās pamatkapitāls ir 1,287 miljoni latu, bet uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Maltā reģistrētais uzņēmums "IMG Limited".

Savukārt "RBSSKALS" ir dibināts 1992.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 140 tūkstoši latu. Kompānijas lielākie īpašnieki ir Ivars Grīnbergs, Māris Saukāns un Andris Grasmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses