Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīgas dome aicina iesniegt priekšlikumus attīstības plāna izstrādei

Pilsētas attīstības departaments sāks darbu pie jauna Rīgas teritorijas plānojuma izstrādes. Lai būtu maksimāli pārskatāms, kādi uzlabojumi un precizējumi tajā nepieciešami, pilsētas iedzīvotāji, uzņēmēji, projektu attīstītāji, investori un visu citu ieinteresēto pušu pārstāvji tiek aicināti iesniegt savus priekšlikumus plāna izstrādei, stāsta Rīgas domes (RD pārstāvji.

Esošais pilsētas attīstības plāns ir spēkā jau sešus gadus. RD norāda, ka tas izstrādāts periodā, kad pilsētā un valstī kopumā bija vērojama strauja ekonomiska izaugsme, bet, ņemot vērā izmaiņas sociāli ekonomiskajā vidē, dažkārt plānojumā pieļautais izmantošanas mērķis vairs neatbilst mūsdienu apstākļiem, tas kļūst par šķērsli teritorijas attīstībai un labiekārtošanai.

"Jau tagad Pilsētas attīstības departamentā ir saņemti daudzi priekšlikumi attīstības plāna grozījumiem. Tas liecina, ka ir pienācis laiks izstrādāt jaunu pilsētas teritorijas attīstības pamatdokumentu. Gan iedzīvotājiem, gan attīstītājiem un investoriem ir nepieciešama skaidra attīstības vīzija, skaidri spēles noteikumi," norāda Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Vadims Jerošenko.

Priekšlikumus var iesniegt Pilsētas attīstības departamentā, Amatu ielā 4, Klientu apkalpošanas centrā, vai nosūtīt pa pastu (Amatu iela 4, Rīga, LV1050), uz epastu [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses