Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Šonedēļ darbu sāks "Panorama Plaza" tirdzniecības un biroju centrs

Piektdien, 8.augustā, apmeklētājiem durvis vērs Panorama Plaza tirdzniecības un biroju centrs, kura izveidē projekta attīstītājs Latvijas–Turcijas kopuzņēmums SIA Latmes Building ieguldījis 30 miljonus eiro, informēja projekta realizētāji.

SIA Latmes Building valdes loceklis Aivars Balodis norāda, ka tirdzniecības un biroju centrs ir viena no svarīgākajām multifunkcionālā kompleksa sastāvdaļām. 2500 kvadrātmetru platībā izvietotas 28 dažādas tirdzniecības vietas, tai skaitā dizaina mēbeļu un aksesuāru salons BoConcept, franču zīmola Renato Nucci apģērbu veikals, Karl Lagerfeld apģērbu tirdzniecības vieta, dārglietu un bižutērijas veikals TreasureS. Centrā būs arī divas bankas - DnB Nord un Danske Banka.

Centrā darbosies arī bērnu preču veikals Bēbis, audio un video tehnikas salons TEVE +, ziedu un dāvanu salons ASPASIA, mājas tekstila, mēbeļu un interjera priekšmetu salons Atrium, tapešu veikals Marburg, Ilmas aptieka,  bioloģiski audzētās pārtikas tirdzniecības vieta Zaļais veikaliņš, kā arī vīnu tirdzniecības un degustācijas vieta Eirovīns.

Tāpat centrā būs SPA masāžas salons Summer Touch, kas ir pirmais no desmit nākotnē plānotajiem saloniem. Līdz gada beigām plānots atvērt vēl divus salonus. Centrā arī atradīsies sauļošanās un nagu SPA Zelta pludmale, ceļojumu birojs Vanilla Travel, apdrošināšanas kompānijas Ergo Latvija birojs.

Kā skaidro projekta realizētāji, centra mērķauditorija ir cilvēki, kas, izvēloties lietas un pakalpojumus, par galveno kritēriju uzskata augstu kvalitāti un gaumīgu dizainu un kuriem noteicošais kritērijs nav lētākā cena un atlaides.

Centrs apmeklētājiem būs atvērts septiņas dienas nedēļā no plkst.10 līdz 22, tas atrodas Lielirbes ielā 17a Rīgā. Pie centra ir izbūvēta virszemes autostāvvieta, bet biroju darbinieku un viesu vajadzībām paredzēta apsargāta pazemes autonovietne.

Tirdzniecības platības izvietotas centra 1.stāvā, bet trijos augšējos stāvos izbūvēti A klases biroji. Daļa no tiem jau atraduši savus īpašniekus.

Uzņēmumā Latmes Building Turcijas pusi pārstāv viena no lielākajām un starptautiski atzītākajām šīs valsts būvkompānijām MESA Housing Industries Corporation, kas nodarbojas ar būvniecību un nekustamā īpašuma apsaimniekošanu ne tikai savā valstī, bet arī citās Eiropas, Āzijas, Āfrikas, Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas valstīs. Projektu finansē a/s Hansabanka, atbalsta SIA Interbaltija.

Panorama Plaza realizācijā piedalās arhitektu birojs SIA Nams, būvnieki un būvuzraugi – SIA PBLC un SIA Projektu vadības un attīstības birojs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses