Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Platīna peles IKT jomas izcilniekiem

Jau 14 gadu Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) savā ikgadējā konferencē kopā ar nozares partneriem pasniedz balvu Platīna pele, lai izceltu veiksmīgākos Latvijā radītos digitālos projektus un risinājumus, kas ir noderīgi sabiedrībai, biznesam, pārvaldei un izglītībai, novērtētu un apbalvotu izcilākos digitālo prasmju un pratības veicinātājus.

Šogad kategorijā Uzņēmuma digitālā transformācija lielo uzņēmumu sadaļā balvu saņēma a/s Rīgas Starptautiskā autoosta ar autobusu satiksmes reisu vadības un automatizācijas sistēmu. Mazo un vidējo uzņēmumu sadaļā par labāko atzīta SIA Lesjofors Springs LV par dokumentu vadības sistēmas Namejs ieviešanu. Speciālbalva pasniegta vs/s Valsts nekustamie īpašumi par nekustamo īpašumu attīstības projektu BIM vidē.

Kategorijā Valsts digitālā transformācija sadaļā Pakalpojumi balvu saņēma Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde sadarbībā ar Centrālo vēlēšanu komisiju par elektronisko tiešsaistes vēlētāju reģistru 2021. gada pašvaldību vēlēšanās. Sadaļā Sistēmas par labāko atzīta SIA ZZ Dats ar digitālā Covid-19 sertifikāta izstrādi. Speciālbalvu saņēma Valsts kanceleja par valsts un pašvaldību iestāžu tīmekļvietņu vienotās platformas izstrādi, kā arī SIA Miittech par datu aizsardzības procesu transformācijas projektu Meemo E-work Safety

Kategorijā Labākais e-skolotājs formālās izglītības sadaļā balvu saņēma Rīgas Franču liceja un LU interešu izglītības skolas Prātnieku laboratorija matemātikas skolotāja Līga Zālīte. Neformālās izglītības sadaļā Platīna peles laureāts ir Codelex programmēšanas kursu pasniedzējs Sandris Artemjevs, e-skolotāja speciālbalvu saņēma Riebiņu vidusskolas informātikas un programmēšanas skolotājs Guntis Tjarvja.

Kategorijā Labākā kiberdrošības pratības iniciatīva par labāko tika atzīta Finanšu nozares asociācija par informatīvo kampaņu Neuzķeries! Esi gudrāks par krāpniekiem!. Godaraksts savukārt tika SIA Smart Use – par spēlēm iedzīvotāju izglītošanai par populārākajām krāpniecības shēmām internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses