Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Grindeks" runā par kopuzņēmuma izveidi ar Baltkrievijas kompāniju

A/s "Grindeks" ar Baltkrievijas farmācijas uzņēmumu "Borisovas medicīnisko preparātu rūpnīca" ("Борисовский завод медицинских препаратов") runā par iespējamo investīciju projektu un kopuzņēmuma izveidi, liecina "Grindeks" paziņojums Rīgas fondu biržā.

"Grindeks" savu gatavību iesaistīties investīciju projektā un veidot kopuzņēmumu apstiprināšot tikai pēc rūpīgas biznesa izpētes un datu analīzes, norāda kompānija.

Pēc trešdien laikrakstā Telegraf publicētās informācijas, projekta vērtība ir 32 miljoni eiro, rūpnīcā plānots izveidot 425 jaunas darba vietas, bet kā realizācijas termiņš tiek nosaukts 2010.gads. "Grindex" komentē, ka minētās projekta izmaksas un realizēšanas termiņi ir aptuveni un tiks precizēti projekta gaitā.

Galvenie "Grindex" darbības virzieni ir oriģinālproduktu, patentbrīvo un aktīvo farmaceitisko vielu pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana. Koncernā ietilpst četri meitas uzņēmumi Latvijā, Igaunijā un Krievijā, bet pārstāvniecības un pārstāvji strādā 14 valstīs. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm un veido 96% no kopējā apgrozījuma. Galvenie tirgi ir Baltijas valstis, Krievija un citas NVS valstis, Japāna un ASV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses