Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Neatvairāmas brilles mīlniekiem

Padari šo Valentīndienu neaizmirstamu ar patiesi neatvairāmu un īpašu saulesbriļļu pāri! Jaunās saulesbrilles liks sirdīm pukstēt straujāk, pateicoties mirdzošām detaļām un romantiskām nokrāsām. BLUEBAY kolekcijas modelis Tā ir mīlestība no pirmā acu skatiena! Neatvairāmās BLUEBAY kolekcijas saulesbrilles ir rotātas ar mirdzošu sirsniņu, kura ir veidota no izsmalcinātiem Swarovski kristāliem.

Šo kristāliņu mirdzums apžilbina kā atzīšanās mīlestībā. Kurš gan spēj tam pretoties? BLUEBAY saulesbrilles un optiskos rāmjus ražo un izplata Safilo Group. HUGO no Hugo Boss kolekcijas Valentīndienā raugies uz visu caur rozā saulesbrillēm! Šīm no acetāta izgatavotājām HUGO saulesbrillēm ir plūstošs siluets, kas raksturīgs elitārajai modei. Lielie rāmji ir vintage stilā, maigi rozā krāsā, kas piešķir eleganci un glamūru. HUGO saulesbrilles un optiskos rāmjus ražo un izplata Safilo Group. MAX MARA kolekcijas modelis Šīs MAX MARA acetāta saulesbrilles ir kārdinājums, kam nav iespējams pretoties! Tās valdzina ar savu izturēto dizainu un noapaļotajām formām. Mirdzošie Swarovski kristāli izdaiļo briļļu kājiņas un atdzīvina rubīna sarkano krāsu kaislīgām Valentīndienas sajūtām. MAX MARA saulesbrilles un optiskos rāmjus ražo un izplata Safilo Group. VALENTINO kolekcijas modelis Veltītas cilvēkiem, kuri ir iemīlējušies - jaunās VALENTINO saulesbrilles ar sevišķi lieliem un cieši pieguļošiem acetāta rāmjiem. Tās valdzinās ar mirdzošiem kristāliem, kuri izgrezno rāmjus un radīs patiesi spožu Valentīndienu. VALENTINO saulesbrilles un optiskos rāmjus ražo un izplata Safilo Group. Itāļu uzņēmums Safilo Group ir dibināts 1934. gadā un šobrīd ir viens no pasaules līderiem briļļu, saulesbriļļu un sporta briļļu ietvaru dizaina veidošanā, ražošanā un izplatīšanā. Safilo Group ir pārstāvēta vairāk nekā 100 pasaules valstīs un piedāvā ne tikai savu dizaineru veidotās kolekcijas Carrera, Smith, Blue Bay un Oxydo, bet arī ir oficiāls tādu pasaulslavenu brendu ietvaru kā Alexander McQueen, Bottega Veneta, Boucheron, Christian Dior, Diesel, Diesel 55, Emporio Armani, Giorgio Armani, Gucci, Imatra, Marc Jacobs, Max Mara, Max&Co, Oliver, Pierre Cardin, Stella McCartney, Valentino, Balenciaga, Yves Saint Laurent, Hugo by Hugo Boss, Boss by Hugo Boss izgatavotājs.

Kopš 2006. gada rudens Latvijā darbojas Safilo Nordic AB filiāle, kas piedāvā iegādāties savus ražojumus pazīstamākajos optikas veikalos: Pasaules Optika, optikas salonā Lornete, Vision Express, Optika Italina, Norman optika, Optiluks optika, Cobergs un Diesel apģērbu veikalā.

Vairāk informācijas:
Marija Frolova
Safilo Nordic AB filiāle Latvijā vadītāja
Kr. Valdemāra 21, ofiss 616
[email protected], [email protected]
www.safilo.com

Sintija Moroza
Consensus PR projektu vadītāja
Tālrunis: 7114350
Mob. tālr.: 26475811
[email protected]
www.consensuspr.lv


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses