Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Amatu atstāj "Carlsberg Baltic" prezidents

Pēc 17 alus nozarē pavadītiem gadiem “Carlsberg Baltic” prezidents Tomas Kučinskas no 1.februāra nolēmis pārtraukt darba attiecības, turpmāk vairāk laiku veltot studijām un sevis pilnveidošanai.

Tomēr T.Kučinskas piekritis turpināt vadīt visu trīs “Carlsberg Group” piederošo Baltijas valstu alus darītavu – “Svyturys – Utenos Alus”, “Aldaris” un “Saku” - pārvaldošās institūcijas, un ar savu bagātīgo pieredzi un dziļo izpratni par nozarē notiekošajiem procesiem sekmēt turpmāku uzņēmumu attīstību.

T.Kučinskas turpinās pildīt “Aldara” padomes priekšsēdētāja pienākumus, saglabās Igaunjas “Saku” alus darītavas uzraudzības padomes priekšsēdētāja amatu, kā arī turpinās pildīt Lietuvas alus darītavas “Svyturys – Utenos Alus” valdes priekšsēdētāja pienākumus.

Ilggadējais “Carlsberg Baltic” vadītājs karjeru “Carlsberg Group” sāka pirms desmit gadiem – 1999.gadā kā atjaunotās “Svyturys” alus darītavas izpilddirektors, kas bija pirmā “Carlsberg Group” piederošā alus darītava Baltijas valstīs. T.Kučinska vadībā īsā laikā “Svyturys” zīmols kļuva par vadošo alus zīmolu Lietuvā.

2000. gadā pēc alus ražotāju - “Carlsberg” un “Orkla”  - apvienošanās T.Kučinskas tika iecelts par apvienotās kompānijas “Svyturys-Utenos Alus” (SUA) izpilddirektoru. Jaunā kompānija kļuva par spēcīgāko spēlētāju Lietuvas alus tirgū.

“Carlsberg Baltic” līdz šim bija koordinators starp “Carlsberg Group” un trim Baltijas valstu alus darītavām -  “Aldari”, “Saku” un SUA. Turpmāk Baltijas valstu alus darītavas iekļausies “Carlsberg” Ziemeļu reģiona grupā.

Kontakti:
AS “Aldaris” Korporatīvo attiecību nodaļas vadītāja Laura Krastiņa,
tālr. uzziņām: 67023288 vai 29107778

"Aldaris" ir dibināts 1865.gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. “Aldaris” ir “Carlsberg Group” uzņēmums.

"Aldara" produktu portfelī ir aptuveni piecdesmit dažādi dzērieni, kas pārstāv 5 grupas: alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus. Uzņēmums strādā ar tādiem spēcīgiem zīmoliem kā “Aldaris” (Gaišais,  Luksus, Zelta, Pilzenes, Ice beer), D-Light, Carlsberg, Vichy, Montavit, SIN, ZIP, Battery u.c.

Žurnāla “Kapitāls” sadarbībā ar investīciju banku “IBS Prudentia” un Rīgas Fondu biržas veiktajā pētījumā “Aldaris” atzīts par vērtīgāko uzņēmumu Latvijas pārtikas, dzērienu un alkohola ražotāju vidū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses