Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PR: “Tukuma piens” uzsāk jogurta dzēriena “Balance” ar smiltērkšķi ražošanu

Lielākais jogurta ražotājs Latvijā "Tukuma piens"  uzsāk jogurta dzēriena "Balance"  ar smiltērkšķi ražošanu

Jaunais jogurta dzēriens "Balance" ar smiltērkšķi ir pirmais šāda veida produkts Latvijas tirgū. Tas apvieno divus cilvēka organismam labvēlīgus elementus – probiotikas un smiltsērkšķi..

Ar  jogurta dzērienu, kas satur probiotikas un smiltsērkšķi, mēs uzņemam 10 cilvēka organismam nepieciešamus vitamīnus, kā arī 15 dažādus mikroelementus. Labvēlīgās baktērijas, kuras satur jogurta dzēriens "Balance", stiprina organisma dabīgās aizsargspējas un palīdz uzturēt labu veselību arī nelabvēlīgos vides apstākļos.

Šāda sastāva jogurta dzēriena lietošana nodrošina mūsu zarnu mikrofloras uzturēšanu dabiskā līdzsvarā. Tas ir būtiski, jo liela daļa organisma imūnšūnu koncentrētas tieši zarnu traktā, savukārt, probiotikas palīdz saglabāt organisma dabīgo līdzsvaru arī medikamentu, piemēram, antibiotiku lietošanas laikā. Tāpat tās mazina laktozes nepanesību, novērš gremošanas darbības traucējumus, atbrīvo organismu no kaitīgām vielām, stimulē imūnsistēmu.

Smiltsērkšķis jau izsenis pazīstams ar savām unikālām spējām un gadsimtiem tiek lietots veselības uzlabošanai un imunitātes stiprināšanai. Tā  sula satur A, E, F, K1 un C vitamīnus. A vitamīns nepieciešams redzes funkciju nodrošināšanai, kā arī stabilizē šūnu membrānas, E vitamīns piedalās olbaltumvielu apmaiņā, pagarina mūžu un palielina vairošanās funkciju, F vitamīns veicina smadzeņu darbību, darbojas kā tauku vielmaiņas regulators un palielina cilvēka domāšanas un reakcijas ātrumu, savukārt K1 vitamīns piedalās asins sarecēšanas procesos, bet C vitamīns palielina noturību pret infekcijām un dažādu toksīnu iedarbību, stiprina imunitāti.

AS "Tukuma piens"  īpašu uzmanību pievērš produkcijas ražošanai, kas satur probiotiķus un uz šo brīdi  uzņēmumam Latvijā pieder 30% liela probiotisko jogurta dzērienu tirgus daļa, ko nākotnē iecerēts palielināt līdz 50%. AS "Tukuma piens" ir ceturtais lielākais piena pārstrādes uzņēmums un lielākais jogurta ražotājs Latvijā, ar 33% lielu tirgus daļu.

Papildus informācija:

Kristīne Zeltiņa

Baltijas Komunikāciju centrs

Tālr. 67281360, mob. tālr. 29186276

  e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses