Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Norne Securities vērtēs Ignitis Group akciju segumu

Starptautiskā enerģētikas kompānija “Ignitis Group” sākusi sadarbību ar Norvēģijā reģistrētu investīciju banku “Norne Securities”, kas nodarbojas ar pašu kapitāla izpēti, kā arī akciju brokeru un akciju un fondu tirdzniecības pakalpojumiem. Sadarbība paredz “Ignitis Group” darbības un akciju seguma izvērtējumu. “Norne Securities” jau sagatavojusi sākotnējo uzņēmuma novērtējuma ziņojumu.

“Ignitis Group” darbības izvērtējuma ietvaros tiks apskatīti uzņēmuma grupas darbības rādītāji, veikta potenciāla analīze, kā arī sniegtas prognozes un darbības vērtējums. Papildus sākotnējam ziņojumam “Norne Securities” sniegs arī ceturkšņa novērtējuma atskaites, kas būs pieejamas “Ignitis Group” mājaslapā.

“Kopš sākotnējā publiskā akciju piedāvājuma 2020. gadā mūsu akcionāru skaits ir pieaudzis vairāk nekā trīs reizes. Tas lielā mērā ir skaidrojams ar būtisku privāto investoru piesaisti akciju iegādei. Patlaban investoru skaits jau pārsniedz 20 000 akcionāru. Ņemot vērā, ka “Ignitis Group” ir kļuvusi par lielāko akciju emitentu Baltijas valstīs un bauda arvien lielāku privāto investoru uzticību, esam nolēmuši palīdzēt investoriem, piedāvājot augstas kvalitātes objektīvu vērtējumu par “Ignitis Group” aktuālajiem darbības rādītājiem un to nākotnes perspektīvām. Mēs sagaidām, ka sadarbības ietvaros ar “Norne Securities” tiks veicināta arī Skandināvijas valstu institucionālo investoru interese par “Ignitis Group” akcijām,” norāda “Ignitis Group” finanšu direktors Jonass Rimavičiuss (Jonas Rimavičius).

Lai iepazītos ar “Ignitis Group” akciju seguma sākotnējo novērtējumu, ieteikumiem un pašu kapitāla izpētes speciālistu kopējo viedokli par uzņēmumu grupas darbību, spiediet šeit.

Juridiskā atruna:

“Ignitis Group” pasūtītais darbības novērtējuma pētījums ir augstas kvalitātes, objektīva un profesionāli veikta uzņēmuma darbības rādītāju analīze, kas ir brīvi pieejama ikvienam tirgus dalībniekam. Analīzes mērķis ir informēt tirgus dalībniekus, it īpaši privātos investorus, kuriem šī informācija var būt sevišķi noderīga. Novērtējuma dati ir balstīti uz brīvi pieejamu publisko informāciju, un datu analīzei ir tikai un vienīgi informatīvs raksturs. Sniegtā informācija nav paredzēta vai uzskatāma par pamatu “Ignitis Group” vērtspapīru iegādei, realizācijai vai citu ar investīcijām saistītu lēmumu pieņemšanai. Atbildība par lēmumu pieņemšanu, kas balstīti uz šo informāciju, pilnībā gulstas uz pašu investoru pleciem.

Papildu informācija: https://ignitisgrupe.lt/en

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses