Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Omniva pakomātos martā sūtījumu skaits pieaudzis par 56%

Pasta sūtījumu pakalpojuma sniedzējas SIA Omniva pakomātos martā piegādāti 350 000 sūtījumu, kas ir par 56% vairāk nekā 2019.gada martā, aģentūrai LETA pastāstīja Omniva pārstāve Ruta Pole.

Līdzvērtīgā apmērā ir audzis arī apgrozījums, kopumā tam pārsniedzot 2019.gada Ziemassvētku apjomu, kas ir bijis vēsturiski augstākais līdz šim brīdim.

Pole skaidroja, ka pieprasījums pēc Omniva pakalpojumiem ir ievērojami pieaudzis visos segmentos - gan vietējo un starptautisko internetveikalu piegādēm, gan arī piegādēm starp privātpersonām. Šī pieauguma tendence turpinās arī šonedēļ.

"To var skaidrot ne tikai ar privāto klientu tendenci arvien vairāk izmantot pakomātus dažādu sūtījumu nodošanai, bet arī ar e-komersantu skaita pieaugumu. Šī brīža situācija ir kā papildu motivējošs spēriens tiem tirgotājiem, kas līdz šim tikai domāja, vai pat vēl nemaz nedomāja par digitalizāciju. Nu jau ikviens pēc iespējas cenšas visu tirgot e-veikalos," skaidroja Omniva pārstāve.

Runājot par kopējām tendencēm sūtījumu piegādē Pole skaidroja, ka pašreiz piegādes nozare ir saskārusies ar neparedzētu sūtījumu skaita pieaugumu, tāpēc Omniva mēģina sabalansēt un pat palielināt resursus, nodrošinoties gan ar papildu darbiniekiem, gan automašīnām, lai laicīgi piegādātu klientiem sūtījumus. 

Viņa uzsvēra, ka pašreiz vairākos Omniva pakomātos vērojams īpaši liels sūtījumu pieplūdums, tāpēc uzņēmums aicina klientus pēc iespējas ātrāk izņemt sūtījumus no pakomātiem. 

Pole skaidroja, ka šī brīža situācijā bezkontakta piegāde ir viens no drošākajiem piegādes veidiem. Klienti arī vairāk novērtē bezkontakta piegāžu sniegtās ērtības - saņēmējam nav tieša saskarsme ar sūtījumu piegādātāju, sev ērtā laikā var izņemt sūtījumu, jo pakomāts ir pieejams visu diennakti.

Omniva katrā pakomātu apkalpošanas reizē dezinficē pakomātu ekrānus un maksājumu karšu zonu. Arī kurjeri ievēro visas noteiktās piesardzības prasības - viņiem ir piešķirti personīgās higiēnas līdzekļi, tāpat kurjeriem arī savstarpēji ir jāievēro noteiktā divu metru distance, kā arī katru rītu viņiem tiek mērīta ķermeņa temperatūra.

Omniva apgrozījums pērn bija 7,5 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 30%, savukārt uzņēmuma peļņa pērn sasniedza 746 000 eiro, kas ir gandrīz 10 reizes lielāka nekā pirms gada, liecina Firmas.lv informācija. Omniva reģistrēta 2012.gadā un tās pamatkapitāls ir 2945 eiro. Omniva pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam Aktsiaselts Eesti post.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses