Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rimi e-veikala platforma finiša taisnē

Mazumtirgotājs Rimi Latvia šonedēļ sāk Rimi e-veikala platformas publiskos testus produktu piegādēm, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāve Regīna Ikala.

Viņa sacīja, ka šis ir pēdējais e-veikala platformas testēšanas posms un pēc tā noslēguma tuvākajā laikā ikviens pircējs varēs izmantot jauno Rimi e-veikalu ikdienas pirkumiem. Testēšanā iesaistīta daļa Rimi pastāvīgo klientu, kuriem ir iespēja izmantot produktu piegādes pakalpojumu Rīgas teritorijā.

Ikala piebilda, ka, pārliecinoties par korektu e-veikala sistēmu darbību, lietotāju bāze un pasūtījumu piegādes zona tiks pastāvīgi paplašināta, pakāpeniski palielinot to pircēju skaitu, kuri izvēlas iepirkties internetā.

Pasūtījumu komplektēšana piegādei uz mājām tiek veikta Rimi veikalā tirdzniecības centrā Spice. E-veikalā pieejamas gan pārtikas, gan sadzīves preces.

Rimi Latvia valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais sacīja, ka atbilstoši mazumtirgotāja pērn veiktajai aptaujai ceturtā daļa Baltijas iedzīvotāju ir izmēģinājuši pārtikas iegādi internetā un laika taupīšana, izmantojot dažādus digitālos risinājumus, kļūst aktuālāka. "Šis ir līdz šim vērienīgākais Rimi īstenotais informāciju tehnoloģiju (IT) projekts, un publiskais tests ir izšķirošs, lai pārliecinātos par visu sistēmu korektu darbību un apkopotu reālu pircēju pieredzi," viņš atzīmēja.

Turlais piebilda, ka pirkumu piegādes uz mājām ir pirmais solis, jo pircējiem būs iespējams izvēlēties kādu no trim preču saņemšanas veidiem.

Pēc viņa teiktā, papildus pasūtījumu piegādei uz mājām, Rimi e-veikala pircēji varēs izvēlēties arī preču saņemšanu atsevišķos Rimi veikalos, kur būs iekārtoti preču saņemšanas punkti. Tirdzniecības centra Ozols esošajā Rimi jeb Rimi Ozols pašlaik tiek veidota novietne jeb Rimi Drive, kurā pircēji varēs ierasties ar auto un e-veikalā veiktais pasūtījums tiks nogādāts tieši pircēja automašīnā. Pēc e-veikala atvēršanas pirkumus varēs saņemt arī pie Rimi Ozols un Rimi Spice informācijas centriem, kur, ievadot pasūtījuma PIN kodu speciālā terminālī, Rimi darbinieks izsniegs sakomplektēto pasūtījumu.

LETA jau ziņoja, ka Rimi Latvia pērn strādāja ar 893,692 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 10,9% un bija 45,305 miljoni eiro.

Kompānija Rimi Latvia reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums Rimi Baltic.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses