Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tele2 nākamgad plāno palielināt kopējo darbinieku skaitu par vairāk nekā 10%

Turpinot savu attīstību, mobilo sakaru operators Tele2 nākamgad plāno palielināt kopējo darbinieku skaitu par vairāk nekā 10%. Pieaugums galvenokārt plānots komercdepartamentā, dubultojot strādājošo skaitu zvanu centra pārdošanas komandā.

Šobrīd uzņēmumā strādā aptuveni 280 darbinieki. Puse no tiem strādā Tele2 birojā Rīgā, bet otra puse – klientu apkalpošanas centros.

"Turpinot uzņēmuma attīstību, plānojam būtiski palielināt mūsu komandu, lai arī turpmāk klientiem nodrošinātu visaugstākā līmeņa pakalpojumus un apkalpošanu. Lai uzlabotu saziņu ikdienā ar klientiem, esam ieviesuši arī mūsdienīgus mākslīgā intelekta risinājumus, tomēr neskatoties uz to, vismaz pagaidām tehnoloģijas cilvēku nevar aizstāt pilnībā, it īpaši komunikācijā ar otru cilvēku," atzīst Tele2 komercdepartamenta direktors Raivo Rosts. "Tieši tādēļ nākamgad mēs plānojam dubultot mūsu zvanu centra pārdošanas ekspertu komandu, kas ir lieliska darba vieta, piemēram, jauniešiem, kuri vēlas uzsākt savas darba gaitas. Es visiem stāstu, ka manas meitas noteikti izies zvanu centra pārdošanas eksperta skolu, jo tā viņām būs neatsverama pieredze, kas noderēs ikvienā darbavietā. Šajā pozīcijā cilvēks iemācās ātri domāt, kā arī komunikācijas un argumentācijas prasmes."

Tele2 personāla vadītāja Aija Bite-Ozere stāsta, ka jau nākamā gada sākumā plānots palielināt komandu par aptuveni 40 jauniem darbiniekiem.

"Jaunu darbinieku piesaiste ir zināms izaicinājums ikvienam uzņēmumam, neatkarībā no tā, kāda ir situācija darba tirgū. Tele2 seko līdzi pasaules labākajām tendencēm, lai saviem darbiniekiem nodrošinātu mūsdienīgu darba vidi: esam investējuši gandrīz 1 miljonu eiro jaunā biroja izveidē, tāpat mūsu atalgojuma fonds pēdējo trīs gadu laikā palielinājies par 15%. Mūsu darbinieki novērtē arīdzan veselības apdrošināšanas programmu, ko iespējams iegādāties vēl diviem ģimenes locekļiem. Konkurētspējīgā darba vide, profesionālā komanda un daudzveidīgas motivēšanas aktivitātes ļāvušas mums pēdējos gados būtiski samazināt darbinieku mainību, saglabāt nemainīgi augstu darbinieku apmierinātības līmeni, kā arī būt vienam no iekārojamākajiem darba devējiem Latvijā," saka Bite-Ozere.

Tele2 aizvadītajā gadā nodokļos kopumā samaksājis 24,4 miljonus eiro. Gada laikā šī summa pieaugusi par aptuveni 7%, bet pēdējo piecu gadu laikā dubultojusies.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses