Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Uzņēmēja Dienā 18.aprīlī un 20. aprīlī lasiet

_Uzņēmēja Dienā _18. un 20. aprīlī lasiet:

Lai gan Latvijas uzņēmējus pārsvarā interesē tradicionālie eksporta tirgi - Eiropas Savienības dalībvalstis un Krievija, tomēr arvien jūtamāk pieaug interese arī par tāliem, līdz šim maz apgūtiem un eksotiskiem tirgiem. Daudzi uzņēmēji sapratuši, ka bez mērķtiecīgas un sistemātiskas jaunu tirgu apguves attīstīt biznesu ir grūti un nereti pat neiespējami.

Uzņēmējiem Latvijā jārēķinās ar neapstrīdamo biznesa patiesību – jo mazāks tirgus, jo pašiem uzņēmuma vadītājiem nepieciešamas plašākas zināšanas, norāda eksperti. It īpaši svarīga kļuvusi modernu informācijas tehnoloģiju apguve. Patlaban ir daudz dažādu iespēju moderno tehnoloģiju ieviešanā, tomēr biznesa vides analītiķi secinājuši, ka mūsdienīgāk strādāt traucē gan pašu uzņēmēju, gan arī darbinieku aizspriedumi un lūkošanās pagātnē.

Uzņēmējs un privātais investors Uldis Salzirnis stāsta par ko, kā  projektos ieraudzīt veiksmes potenciālu un par to, ka tic inovatīvu uzņēmumu uzplaukumam Latvijā.

Ģimenes uzņēmuma Lampu dizaina darbnīca vadītāji iecerējuši apvienot Vidzemes reģiona prasmīgākos amatniekus un šo amatnieku talantus, taču atzīst, ka atrast domubiedrus nemaz nav vienkārši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses