Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Atvērta pieteikšanās uzņēmējdarbības iedvesmas konferencei skolēniem un studentiem #UzdrīkstiesUzvarēt

Sākusies pieteikšanās Latvijas lielākajai uzņēmējdarbības iedvesmas konferencei #Uzdrīksties Uzvarēt, kas jau 8. novembrī Ķīpsalas hallē, Rīgā gatava uzņemt līdz pat 6500 uzņēmīgus jauniešus no visas Latvijas. Šogad ar iedvesmojošiem pieredzes stāstiem par drosmi un izdošanos biznesā un profesionālajā darbībā dalīsies spilgti Latvijas uzņēmēji un mākslinieki, kam izdevies savu biznesu un radošo darbību nest ārpus Latvijas robežām.

Uz skatuves kāps SUPLIFUL dibinātājs Mārtiņš Lasmanis, kura uzņēmums vien divu gadu laikā kopš dibināšanas sasniedzis 5 miljonu apgrozījumu. Tāpat pasākuma dalībnieki varēs iepazīties ar Janas Kalgajevas-Halpin stāstu, kas kā grima māksliniece strādājusi ar pasaules līmeņa modes un reklāmas industriju zīmoliem kā Gucci un Saint Laurent. Iedvesmas stāstus papildinās kriptovalūtu uzņēmējs Mārtiņš Beņķītis, pasaulē zināmākais Latvijas grafiti mākslinieks KIWIE, militāro elektroskūteru ražotājs Klāvs Ašmanis un dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingerejs, kas pēc vairāku gadu pārtraukuma ieveda Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, un daudzi citi.

Programmu bagātinās spilgti šovi, konkursi un interaktīvi organizāciju un uzņēmumu stendi, kuros ikviens apmeklētājs varēs iegūt jaunus kontaktus un noderīgu informāciju sava uzņēmuma attīstīšanai vai karjeras ceļam. 

Konferences #UzdrīkstiesUzvarēt šī gada tēma ir “Bez robežām”. Runa ir ne tikai par ģeogrāfiskām valstu un kontinentu robežām, bet arī prāta robežām, kas liek mums domāt noteiktos rāmjos un stereotipos. Konferences runātāji dalīsies ar savu prasmi pamanīt un likt lietā Latvijas sniegtās iespējās, lai sasniegtu starptautiskus panākumus un nestu Latvijas vārdu pasaulē.

“Lai arī šī ir ietilpības ziņā lielākā uzņēmējdarbības konference Latvijā, aicinu interesentus neatlikt pieteikšanos, jo vietas aizpildās neticamā ātrumā. Jau pirmajās dienās ir pieteikušies vairāk nekā 3000 dalībnieku. Mums līdzās ir neticami uzņēmēji un personības, kas uzdrošinājušies izaicināt savu spēju robežas gan mākslā, gan biznesā. Ja viņus varēs kaut kur dzirdēt runājam par šīm tēmām, tad tieši šajā konferencē,“ rosinot pieteikties pasākumam, saka Junior Achievement Latvia” vadītājs Jānis Krievāns.

“Viens no svarīgākajiem aspektiem, kas jauniešus mudina iesaistīties uzņēmējdarbībā, ir vēlme mainīt pasauli. Tā ir iespēja ne tikai nopelnīt, bet arī radīt vērtību sabiedrībai, piedāvājot radošus un inovatīvus risinājumus dažādās jomās. Uzņēmējdarbība sniedz iespēju attīstīt prasmes, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību par savu nākotni. Tieši tāpēc jauniešu iesaiste uzņēmējdarbībā ir būtisks solis ne tikai viņu personiskajai izaugsmei, bet arī visas sabiedrības ilgtermiņa attīstībai. Arī LIAA piedāvā jauniešiem spert pirmos soļus uzņēmējdarbībā caur konkursu “Ideju kauss” un citām programmām, sperot soli pa solim līdz lielajam mērķim,” tā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Raivis Bremšmits.

Reģistrēties iedvesmas konferencei var saitē https://www.bezrindas.lv/lv/uznemejdarbibas-iedvesmas-konference-uzdrikstiesuzvaret-2024/13795/ līdz 4. novembrim. Pasākums apmeklētājiem ir bez maksas. Konferences pilna programma tiks publicēta 15.oktobrī.

Pasākums ir daļa no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) virzītās valsts tēla stratēģijas “Mission Latvia”, kas izceļ mūsu valsts veiksmes stāstus vietējā un starptautiskā mērogā. Pasākumu atbalsta "Swedbank", Fonds Augt, EY Latvia un Rīgas Tehniskā universitāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Elektroenerģijas balansēšanas tirgus nākotne

Latvijā ilgu laiku niecinātās un kritizētās, savulaik OIK apkarošanas rezultātā izslēgtās ar dabasgāzi darbināmās koģenerācijas stacijas tagad var izrādīties vērtīgs elektroenerģijas ba...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses