Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

FOTO: Atklāts atjaunotais saunu un baseinu centrs Jūrmalā Wellness Oasis

Ceturtdien, 6. septembrī, Jūrmalā tika atklāts viesnīcas Hotel Jūrmala SPA saunu un baseinu centrs Wellness Oasis, kura atjaunošanā ieguldīti teju 2 miljoni eiro.

"Wellness Oasis atpūtas centrs viesnīcā darbojas jau kopš 2005. gada un ir ļoti populāra atpūtas vieta gan Latvijas vietējiem iedzīvotājiem, gan arī tūristiem. Vidēji gadā uzņemam ap 50 000 apmeklētāju. Šogad centrs tika pilnībā atjaunots un papildināts ar jaunām iespējām un pakalpojumiem, vienlaikus iegūstot mūsdienīgāku vizuālo noformējumu un tehnoloģiskos risinājumus. Saunu un baseinu centrs Wellness Oasis ir pieejams kā viesnīcas viesim, tā jebkuram Jūrmalas pilsētas apmeklētājam un vietējiem iedzīvotājiem.  Īpaši esam padomājuši par ģimenēm ar mazuļiem, izveidojot speciālu baseinu mazajiem viesiem. Turklāt, viena no 6 saunām ir pielāgota tieši mazākajiem apmeklētājiem, jo tās temperatūra ir zemāka un tur pēc ūdens priekiem, mazie apmeklētāji, var sasildīties, vērojot TV ekrānā multfilmas," stāsta Hotel Jūrmala SPA pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla – Bula.

Saunu un baseinu centrs Wellness Oasis ir plašs, izvietots divos stāvos. Viesi var izmantot 6 dažādas saunas (2 tvaika pirtis, sāls pirti, 2 dažādu temperatūru somu pirtis un bērnu pirti), kā arī atpūsties 3 dažādu temperatūru baseinos. Centra apmeklētāju ērtībai pie baseina ir iekārtots AQUA bārs, kur ir iespējams atveldzēties ar ūdeni, svaigi spiestām sulām, vai ar kādu gardu kokteili. Tāpat centrā ir arī kaskādes un burbuļvannas. Tagad labsajūtas oāzē būs arī masāžas kabinets, kur saunu un baseina centra apmeklētāji uz vietas varēs saņemt masiera pakalpojumus. Būs iespēja arī iegūt zeltainu iedegumu visa gada garumā, sauļojoties solārijā.

Hotel Jūrmala SPA ir 4 zvaigžņu viesnīca, kas atrodas Jūrmalas centrā uz Jomas ielas, kur pulsē kūrortpilsētas dzīve. Viesnīca piedāvā 190 ērtus viesu numurus, mūsdienīgu saunu un baseinu centru Wellness Oasis, plašu spa procedūru klāstu skaistumkopšanas un spa centros, kā arī gardas maltītes restorānā Jūrmala ar plašu vasaras terasi, krāsainus kokteiļus Seaside kokteiļu bārā ar apburošu skatu pār Jūrmalu un Rīgas jūras līci.  

 

Top komentāri

Liva
L
Slavas dziesma, par kuru samaksats.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses