Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jaunais loģistikas parks A6 Logistics Park svin spāru svētkus

Godinot augstākā punkta sasniegšanu un pabeidzot konstruktīvi un tehnoloģiski smagākos būvdarbus, loģistikas parks A6 nosvinējis spāru svētkus. Jaunā loģistikas parka būvniecības darbi Rīgā, Maskavas ielā 462 tika uzsākti 2020. gada jūlijā, kopējās investīcijas projekta izstrādē ir gandrīz 20 miljonu eiro apmērā, portālu Diena.lv informēja uzņēmums.

Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, spāru svētki šoreiz atzīmēti simboliski, tradicionāli ēkas jumta konstrukcijai piestiprinot spāru vainagu un individuāli godinot ikvienu būvnieku par līdz šim paveikto.

Jaunā loģistikas parka būvniecības darbi Rīgā, Maskavas ielā 462 tika uzsākti 2020. gada jūlijā. Tie paredz izveidot vienotu loģistikas un noliktavu parku, uzbūvējot gandrīz 32 000 kvadrātmetru jaunu noliktavu. Pēc celtniecības darbu pabeigšanas kopējā ēku platība teritorijā pārsniegs 50 000 kvadrātmetrus, ierindojot jaunizveidoto loģistikas parku A6 starp lielākajiem Rīgas teritorijā. 

Loģistikas parka būvniecības laikā tā attīstītājs Pillar Capital ir piesaistījis ap 20 apakšuzņēmēju, savukārt celtniecības un citu darbu veikšanai nodarbināti apmēram 180 cilvēku. Ģenerāluzņēmējs ir uzņēmums Pillar Contractor, savukārt projektēšanu veica Pillar Architekten

“Spāru svētki būvniekiem vienmēr bijuši nozīmīgs būvniecības posms un atskats uz jau paveikto. Esam gandarīti par būvnieku līdz šim ieguldīto darbu un kvalitāti, kuru drīzumā varēs novērtēt arī jauni telpu nomnieki. Šobrīd A6 Logistics Park atrašanās vietas priekšrocības, kā arī augstos būvniecības risinājumu standartus novērtējuši jau aptuveni 15 uzņēmumi, ar kuriem turpinās sarunas par telpu nomu,” atzīmē Pillar Capital valdes priekšsēdētājs Edgars Miļūns.

Plānots, ka loģistikas parka celtniecības darbi tiks pabeigti līdz 2021.gada 30.augustam un kopējās investīcijas tiek lēstas gandrīz 20 miljonu eiro apmērā. Jaunajām ēkām paredzēts iegūt BREEAM sertifikātu, kas apliecinās to augsto kvalitāti, energoefektivitāti un atbilstību pasaules standartiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses