Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Koronavīrusa dēļ airBaltic atcels 90 lidojumus

Latvijas lidsabiedrība airBaltic pieņēmusi lēmumu papildus reisu skaita samazinājumam starp Rīgu un Milānu no 23. marta līdz 5. aprīlim atcelt 90 lidojumus, tādējādi kopējais lidsabiedrības sēdvietu skaits šajā laika posmā samazināts par 4%.

airBaltic maršrutu tīklu pārvaldes vecākais viceprezidents Volfgangs Reiss norāda: "Tā kā prognozes turpmākām īstermiņa rezervācijām nav uzlabojušās, mēs pieņemam proaktīvu lēmumu uz laiku pielāgot lidojumu grafiku, lai samazinātu izdevumus un saglabātu augstu efektivitātes līmeni."

Ar pasažieriem, kuri rezervējuši biļetes ietekmētajiem lidojumiem, lidsabiedrība sazināsies personiski, lai piedāvātu viņiem alternatīvas. Pasažieriem, kurus ietekmējusi reisu skaita samazināšana uz Milānu līdz 31. maijam, tiks piedāvāta iespēja bez maksas pārcelt savas rezervācijas uz citu izlidošanas laiku vai citiem airBaltic galamērķiem šajā apkārtnē – Cīrihi, Ženēvu, Minheni vai Vīni.

airBaltic šobrīd plāno, ka līdz 23. martam lidojumi no Rīgas uz Milānu un Veronu tiks veikti saskaņā ar plānoto grafiku.

airBaltic aicina pasažierus sekot līdzi atbildīgo veselības iestāžu rekomendācijām un vienlaikus pieturēties pie regulāras roku mazgāšanas un citiem pamata higiēnas pasākumiem. Atbilstoši Pasaules Veselības organizācijas paustajam, iespējamība saslimt ar infekcijas slimībām lidojumu laikā ir ļoti zema, norāda lidsabiedrība. Lai risku mazinātu, organizācija aicina pasažierus, kuri ir slimi, atlikt lidojumu līdz atveseļošanās laikam.

Top komentāri

Italy
I
Itālijas karte, kurā ar aplīšiem ir atzīmētas visas pilsētas, kurās ir koronavīrusa inficētie, izskatās kā bizbizmārīte.
VVZ
V
Reisu skaitu samazina ne jau rūpēs par infekcijas izplatību, bet tāpēc, ka pasažieru skaits samazinās.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses