Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Laikraksts: airBaltic Training ir ļoti spēcīgas pozīcijas aviācijas apmācības tirgū

Viens no pasaules vadošajiem aviācijas apmācības izdevumiem uzslavējis Rīgas lidostā izveidoto centru airBaltic Training, kuram esot ļoti spēcīgas pozīcijas tirgū.

Apmācību izdevums The Journal for Civil Aviation Training aprakstījis airBaltic Training unikālo apmācību piedāvājumu. Svaiga pieeja apmācībām nodrošinot airBaltic Training ļoti spēcīgās pozīcijas tirgū. Galvenās priekšrocības esot ģeogrāfiskais izvietojums un krievu un angļu valodu zināšanas, ko lieliski papildina padziļināta izpratne par Krievijas un NVS valstu kultūrām.

Četras lappuses garais materiāls sniedz ieskatu airBaltic ātrajā un veiksmīgajā attīstībā no zemo cenu aviokompānijas uz hibrīdas aviokompānijas modeli, attīstot Rīgu kā ērtu un modernu tranzītmezglu.

Kā ziņots, apmācību pakalpojumu sniedzēja airBaltic Training programmās šogad apmācīti gandrīz 3000 speciālistu no 30 valstīm.

airBaltic Training ir airBaltic meitasuzņēmums, kas piedāvā plašu aviācijas apmācību pakalpojumu klāstu Rīgā. Modernajā īpaši šim mērķim celtajā airBaltic Training centrā ir pieejams B737 Classic lidojuma simulators, daudzfunkcionālais trenažieris, durvju trenažieris, kā arī datorizētas un ērtas mācību telpas. 2011.gada februārī airBaltic Training kļuva par vienīgo Starptautiskās gaisa satiksmes asociācijas (IATA) reģionālo apmācību centru visā Eiropas Savienībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses