Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Jūrmalas velomaratona dalībnieku rezultātiem iespējams sekot ar īpašas aplikācijas palīdzību

Ar īpašas aplikācijas palīdzību sociālajā medijā facebook  būs iespēja sekot to SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona Everest ģimenes distances dalībnieku rezultātiem, kas būs reģistrējušies  sacensībām līdz 31. maijam, informē organizatoru pārstāve Daina Saliņa.

Aplikācija dos iespēju reālajā laikā sekot saviem vai citu dalībnieku rezultātiem SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona Everest ģimenes distancē. Lai sekotu dalībnieku rezultātiem, sākot no 4.jūnija būs iespēja aktivizēt savā Facebook profilā sekojošo saiti-  https://apps.facebook.com/mylapssportsflash/. Aplikācija ļaus sekot neierobežotam cilvēku skaitam, kas startēs SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona Everest ģimenes distancē. Tiem, kas būs aktivizējuši šo aplikāciju, sacensību dienā uz facebook sienas parādīsies ziņojumi par izvēlēto personu startu un finiša laiku Everest ģimenes distancē. 

SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona organizators Kaspars Tupiņš norāda: „Šī aplikācija ir novitāte un to lielākie sporta pasākumu organizētāji pasaulē izmanto vien divus gadus. Savukārt Latvijā šo aplikāciju sporta pasākumos izmanto vien no šā gada maija. Mūsu organizētais SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons būs pirmās riteņbraukšanas sacensības Latvijā, kurās šī aplikācija tiks izmantota. Mūsdienās praktiski ikvienam ir viedtālruņi un cilvēki ir kļuvuši daudz aktīvāki sociālajos medijos tāpēc ceram, ka šis tehnoloģiskais jauninājums gūs atsaucību.”

Par īpaši draudzīgām cenām Jūrmalas SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam var reģistrēties līdz 26. maijam, kad dalības maksa Santini SMS sporta distancē ir 15 lati, Skandi Motors tautas distancē 10 lati, bet Everest ģimenes distancē – 7 lati. Sākot ar 27. maiju dalības maksa pieaugs. 

Dalībai SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos līdz 5. jūnijam. Ja dalībnieki vecumā līdz 12 gadu vecumam būs reģistrējušies līdz norādītajam datumam, tad Everest ģimenes distancē varēs startēt bez maksas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi