Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Skujiņš starp atpalicējiem Redlands Classic velobrauciena posmā

Pērn par labāko Latvijas riteņbraucēju nosauktais Toms Skujiņš no ASV kontinentālās komandas Hincapie Devo piektdien ierindojās 120.vietā Kalifornijā notiekošā nacionāla mēroga daudzdienu velobrauciena Redlands Classic trešajā posmā.

Par 194 kilometrus garā posma uzvarētāju kļuva mājinieks Treiviss Makkeibs no Smart Stop komandas, kurš finišēja pēc četrām stundām 33 minūtēm un trim sekundēm. Līdzās viņam vadošajā grupā finišēja kopumā 49 sportisti.

Tikmēr Skujiņš posmu noslēdza grupā, kas uzvarētājam zaudēja piecas minūtes un 54 sekundes. Līdz finišam tika kopumā 159 sportisti.

Kopvērtējumā pēc trim posmiem līderis ir Makkeibs, bet Skujiņam 100.vieta septiņas minūtes un divas sekundes aiz līdera.

Velobrauciens, kas norisinās jau 29.reizi, ilgs līdz svētdienai.

Kā zināms, Skujiņš Hincapie Devo komandas sastāvu papildināja pirms šīs sezonas, bet pērn viņš ieguva Latvijas labākā riteņbraucēja titulu, kas tika pasniegts pirmo reizi.

Šobrīd 22 gadus vecais Skujiņš iepriekšējā gadā ieguva bronzas godalgu Eiropas U-23 čempionāta grupas braucienā, savukārt pasaules čempionātā šī vecuma disciplīnā bija augstajā piektajā vietā. Latvijas riteņbraucējs bija starp pretendentiem uz Latvijas Gada balvu sportā 2013 nominācijā Gada uzlecošā zvaigzne.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi