Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 10. oktobris
Druvis, Arvīds, Arvis

Katram bēglim savu mentoru

Iekšlietu ministrija rosina katram bēglim piešķirt valsts atalgotu individuālo konsultantu jeb mentoru, kas, kopīgi darot ikdienišķas lietas, palīdzētu ieceļotājiem iekļauties sabiedrībā.

Top komentāri

murgs
m
Nudien kārtīgi izsmējos par šo absurdo ideju, ka katram bēglim vajag mentoru. Tie bija smiekli caur asarām. Vai ir kāda pilsoņu grupa mūsu sabiedrībā pret kuru būtu tik iejūtīga valdības attieksme ? Varbūt tie ir bāreņi, smagi slimi bērni, daudzbērnu ģimenes, trūcīgie pensionāri? Varat minēt 3 reizes, neuzminēsiet
Raupjais
R
Man arī vajag mentoru. Vēlams 25 g.v.,sieviešu dzimuma, garām kājām un lieliem pupiem. Tā dēļ esmu pat ar mieru nokrāsot melnus matus, aiziet uz solāriju un ierasties pie valsts robežas no otras puses.
Senais
S
Lieliska ideja, jo vienā rāvienā likvidēs bezdarbu, sevišķi, ja vairumam mentoru būs nepieciešami tulki, vien problēma - Kur tos tulkus ņemt?.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ezers Sahārā

Šoruden vienu no karstākajām un sausākajām vietām uz planētas – Sahāras tuksnesi – piemeklējušas neparasti spēcīgas lietusgāzes, turklāt neraksturīgā laikā, atsaucoties uz portālu Live Science,...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats