Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ķekavā notiks joku dienas pasākums

1.aprīlī Ķekavā, Doles Tautas namā, plkst.12.00 notiks tradicionālais pasākums Oficiālā Joku diena Ķekavā. Tā ietvaros norisināsies Latvijas karikatūristu un skolēnu karikatūru zīmēšanas konkursa Pa-smejies! dalībnieku darbu izstādes atklāšana un apbalvošana. Pasākumā improvizācijas izpildīs arī Katlakalna Tautas nama improvizācijas teātris, notiks arī karikatūristu meistarklases.

Latvijas karikatūristu un skolēnu karikatūru zīmēšanas konkursa Pa-smejies! dalībnieku apbalvošanā kā godalga katrā vecuma grupā tiks pasniegta mākslinieka un novadnieka Edgara Ozoliņa balva. To saņems arī kāds no profesionālajiem karikatūristiem, informēja pasākuma rīkotāji.

Apmeklētāji varēs novērtēt Z.Zaharāna, R.Cinkusa, P. Hafizova un citu karikatūristu darbus izstādē, kā arī klātienē būs iespējams vērot karikatūristu meistarklases. Katlakalna Tautas nama improvizācijas teātris Toma Zvejnieka vadībā izklaidēs publiku ar improvizācijām par zaļo mežu, jo tā ir šī gada tēma konkursam un arī muzeju nakts aktivitātēm. Darbosies arī foto salons. Pasākumā uzstāsies arī privātās pamatskolas Gaismas tilts 97 deju grupas Krikši un Superkrikši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Čika konkurss

Ekonomikas ministrs Viktors Valainis nolēmis izbeigt līdzšinējo konkursu uz LIAA direktora amatu bez rezultāta, par ko oficiāli informējis Valsts kanceleju.

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats