Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Futbols

Salūza pēdējās minūtēs © DIENA

Eiropas kausu sacensības ar zaudējumu 0:3 savā laukumā pret vienu no Nīderlandes vadošajiem klubiem Twente noslēdza Riga FC futbolisti, kuriem neizdevās sasniegt UEFA Konferences līgas kvalifikācijas izšķirošo, ceturto, kārtu.

LFF diviem tiesnešiem piemēro mūža diskvalifikācijas

Latvijas Futbola federācija (LFF), konstatējot pārkāpumus pienākumu veikšanā, tiesnešiem Andrim Krastiņam un Sergejam Kaļmukam piemērojusi mūža diskvalifikāciju no turpmākas LFF organizēto futbols spēļu pārraudzīšanas, vēsta LFF.

Toņiševs: Atslēgas brīdis bija mūsu pašu neizmantotā vārtu gūšanas iespēja © DIENA

Pēc Latvijas futbola čempionvienības Valmiera FC zaudējuma Tirānas Partizani (1:2) UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas pirmajā spēlē Skonto stadionu ar lielu vilšanās sajūtu atstāja valstsvienības kandidāts Maksims Toņiševs. Lielākais sarūgtinājums bijis par to, ka pašu pieļautu kļūdu dēļ piedzīvots zaudējums komandai, kas nebija ievērojami pārāka laukumā. Tas gan dod pārliecību, ka atbildes spēlē pēc nedēļas Albānijā ir pietiekami labas izredzes pacīnīties par uzvaru divu spēļu summā, lai sasniegtu Eirokausu turnīra izšķirošo kvalifikācijas kārtu.