Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Modes iesūtne: 7 e-pasta mārketinga padomi modes uzņēmumiem

E-pasta mārketings ir neticami spēcīgs rīks modes zīmolu komunikācijā, jo tas ir viens no izmaksu ziņā efektīvākajiem veidiem, kā sasniegt un piesaistīt mērķauditoriju. Tiek lēsts, ka līdz 2025. gadam visā pasaulē būs vairāk nekā 4,6 miljardi e-pasta lietotāju.
Reklāmraksts

Bērnu velosipēdi un bērnības atmiņas. Divas nedalāmas frāzes

Bērnība, skaistā bērnība. Jau sen pierādīts, ka tieši bērnībā veidojas visspilgtākās atmiņas. Tas ir laiks, kad katrs jaunatklājums zibsnī mūsu mazajiem acu priekšā kā svētku uguņošana, iespiežot atmiņā neizdzēšamas pēdas. Viena no lietām, kas mirdz bērnu atmiņās tikpat spilgti ir jaunā velosipēda rāmis. Bērnu velosipēdi ir kas vairāk par mīļu hobiju - tās ir atmiņas, kas paliek mūžam.
Reklāmraksts

Kāpēc ir svarīgi strādāt ar sevi: iekšējo brūču dziedināšana

Straujajā pasaulē ir viegli aizrauties ar ārējiem mērķiem, piemēram, panākumiem karjerā, materiālo īpašumu un sociālo statusu. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka patiesa laime un piepildījums nāk no iekšienes. Darbs ar sevi, pagātnes traumu risināšana, iekšējo brūču dziedināšana un iekšējā bērna aprūpēšana ir būtiski soļi ceļā uz līdzsvarotu un patiesi bagātāku dzīvi.
Reklāmraksts

Kafijas automāti un to kopšana: kas par to ir jāzina?

Ikviens kafijas cienītājs vēlas baudīt aromātisku un garšām piesātinātu dzērienu. Lai to varētu izdarīt mājas apstākļos un tad, kad vien sirds kāro, ir nepieciešams ne vien kafijas automāts, bet arī regulāri jāveic tā apkope. Raksta turpinājumā uzzini, ko darīt, lai paildzinātu ierīces kalpošanas ilgumu un kā to pareizi kopt!
Reklāmraksts

Kā māla sejas maskas var palīdzēt uzlabot ādas veselību | Bio Lorencia

Vai jūs meklējat veidu, kā uzlabot savu ādas veselību un iegūt maigu toni? Neviens nevēlas cīnīties ar ādas problēmām un neveselīgu izskatu, bet ar ķīmiskām piedevām pārpilnie kosmētikas produkti var radīt papildu kaitējumu. Tomēr ir vienkāršs, dabisks un efektīvs veids, kā sasniegt vēlamo efektu - kosmētiskās māla sejas maskas.
Reklāmraksts

Finanšu ministrijas grozījumi UIN likumā ir pretrunā ar Satversmi

Latvijas kreditēšanas pakalpojumu vidē vienmēr ir bijuši divi spēlētāji - banku segments un alternatīvo kreditēšanas pakalpojumu sniedzēji. Neskatoties uz to, ka abu spēlētāju piedāvātie produkti savā būtībā ir ļoti līdzīgi, tomēr vēsturiski nebanku kreditēšanas sektors un komercbankas Finanšu ministrijas pieejā vienmēr ir bijuši konsekventi nodalīti kā nesalīdzināmi nodokļu maksātāji, kam pat pie līdzvērtīgu pakalpojumu sniegšanas UIN regulējums ir piemērojams dažādi. Privilēģijas un atvieglojumi UIN maksājumiem, ko bauda bankas, nebanku sektoram nav pieejami. Tieši tāpēc, ka Latvijas likums paredz banku un nebanku patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniedzējiem piemērot atšķirīgas regulējuma normas, Fintech Latvija Asociācija noraida Finanšu ministrijas ierosinājumu “Uzņēmumu ienākuma nodokļa likumā” ietvert grozījumus, kas paredz piemērot abām minētajām tirgus spēlētāju grupām vienādus noteikumus ārpuskārtas nodokļa nomaksā.
Reklāmraksts

Kafijas pupiņas. No audzēšanas līdz Tavai kafijas tasei

Aromātiskais, garšām piesātinātais un uzmundrinošais dzēriens, ko saucam par kafiju mūsdienās ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem visā pasaulē. Garšas daudzveidība un veidi, kā kafiju baudīt ir tik dažādi, ka ikviens var atrast sev piemērotāko. Kā kafija tiek audzēta un kāds ir tās ceļš līdz nonākšanai mūsu tasītēs? Noskaidro raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

Padomi: ko ņemt vērā pirms paklāja iegādes

Iegādājoties paklāju, mēs saskaramies ar neskaitāmiem jautājumiem: kādi ir vispiemērotākie izmēri, kādas krāsas vai raksti sader ar pārējo interjeru, kādu materiālu izvēlēties, kā tos uzturēt tīrus... Tāpēc mēs vēlamies pastāstīt jums par dažiem aspektiem, kas jums būtu jāievēro, izvēloties paklāju, lai tas bez problēmām atbilstu jūsu vajadzībām.
Reklāmraksts

Kā ietaupīt naudu? Lietderīgi padomi ikdienai

Daudzi cilvēki domā, ka taupīt naudu ir sarežģīts uzdevums, kas prasa izvēlēto finanšu stratēģiju pārskatīšanu. Taču tas nav precīzs apgalvojums, jo sākt taupīt varat jau šodien, ieviešot vien nelielas izmaiņas savos ikdienas paradumos. Izskatīsim lietderīgus padomus, kas palīdzēs ietaupīt naudu un papildināt maciņu.
Reklāmraksts

Kādi ir dažādi matraču un matraču spilventiņu veidi?

Matracis ir viena no svarīgākajām sastāvdaļām, kas nodrošina labu miegu un mierīgu nakts atpūtu. Tirgū pieejamie matrači parasti ir vairāku veidu, un tiem piemīt dažādas īpašības, kuras ir vērts zināt, meklējot jūsu personīgajām vajadzībām atbilstošu produktu. NMF HOME matraču ražotāji atklāj, ar ko īpaši atšķiras dažādu veidu matrači un matraču pārvalki.
Reklāmraksts

Rūpēs par savām finansēm rudenī – 5 noderīgi padomi

Lai arī rudens var nebūt īstais laiks, kad uzstādīt ambiciozus mērķus vai radikāli mainītu savus ieradumus, tas ir piemērots brīdis, lai piebremzētu un izvērtētu, kā rūpējaties par savu finansiālo stabilitāti šobrīd. Tā kā strauji tuvojas gan apkures sezona, gan gada nogale, pārskatiet savu budžetu un ieviesiet korekcijas, ja tādas ir nepieciešamas. Ja šajā rudenī vēlaties justies labāk par savu finansiālo situāciju, Jums noderēs šie 5 padomi!
Reklāmraksts

"Noliktava1" - labākie uzglabāšanas risinājumi Rīgā

Rīga, Latvijas gleznainā galvaspilsēta, ir pilsēta, kas apvieno savu bagāto vēsturi ar mūsdienīgu pilsētvidi. Pilsētai turpinot attīstīties un plaukt, viens no izaicinājumiem, ar ko saskaras iedzīvotāji ir dzīvojamās telpas platība un uzglabāšanas risinājumu piedāvājums.
Reklāmraksts

Labākais portatīvais dators mācībām: Kā izvēlēties?

Ja ir pienācis laiks iegādāties portatīvo datoru mācību vajadzībām, var rasties neskaidrības par to, kura būtu piemērotākā ierīce. Svarīgs kritērijs, kas nosaka izvēli, ir datora cena, tomēr, lai iegādātā ierīce labi kalpotu ilgtermiņā, uzmanību der pievērst vēl arī citiem faktoriem.
Reklāmraksts

Kā virtuvē optimizēt uzglabāšanas iespējas, izmantojot metāla plauktus?

Uzglabāšanas iespēju optimizēšana virtuvē ir praktisks un efektīvs veids, kā maksimāli izmantot savu kulinārijas telpu. Labi sakārtota virtuve ne tikai uzlabo funkcionalitāti, bet arī papildina telpas kopējo estētiku. Viens no galvenajiem elementiem, kas jāņem vērā, optimizējot uzglabāšanu, ir metāla plauktu izmantošana. Šeit ir daži noderīgi norādījumi, kā sasniegt maksimālu uzglabāšanas potenciālu virtuvē, izmantojot metāla plauktus.
Reklāmraksts

Senioru suņu barība: uztura pielāgošana vecāku suņu vajadzībām

Tāpat kā mums cilvēkiem, arī mūsu četrkājainajiem draugiem dzīves gaitā mainās fiziskās spējas un ķermeniskās vajadzības. Gadiem ejot, suns noveco, un līdz ar dabisku vecumposmu pāreju, jāpārskata arī mīluļa diēta un barība, jo tieši sabalansēts un suņa vecumam piemērots uzturs ir labas veselības un ilga mūža stūrakmens.
Reklāmraksts

Kādas jaunas darba iespējas radīja mākslīgais intelekts?

Dažas no darba iespējām, ko radīja mākslīgais intelekts, ir mākslīgā intelekta inženieris, mākslīgā intelekta treneris, mākslīgā intelekta ētiķis / ētikas eksperts, datu detektīvs un kiberdrošības analītiķis.
Reklāmraksts

Kā plastiskā ķirurģija var uzlabot jūsu pašapziņu un dzīves kvalitāti?

Plastiskā ķirurģija ir medicīniskā specialitāte, kas piedāvā pacientiem iespēju uzlabot savu izskatu un koriģēt dažādas fiziskās nepilnības. Tomēr plastiskās ķirurģijas ietekme iet daudz tālāk, nekā tikai ārējās izmaiņas. Apskatīsim, kā plastiskā ķirurģija var veicināt pašapziņas un dzīves kvalitātes uzlabošanu.