Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Receptes

Zirņu salāti © DIENA(1)

Lai palīdzētu sagatavoties svētiem un dotu iedvesmu jaunām un netradicionālām receptēm, Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojis padomus gardām Ziemassvētku pusdienām.

Penne rigate ar zoss cepeti un lauzītiem kanēļa āboliem © DIENA(2)

Tuvojoties Ziemassvētkiem, arvien vairāk namamāšu sāk šķirstīt recepšu grāmatas un pārdomāt, kādu mielastu lai ģimenei un svētku viesiem pagatavo šogad. Tā ir iegājies, ka par vienu no klasiskajiem svētku ēdieniem vai pusē pasaules tiek uzskatīts zoss cepetis. Piedāvājam jūsu uzmanībai Dobeles dzirnavieka un šefpavāra Riharda Frīdenberga Kalniņa versiju, kā pagatavot šo ēdienu svētku galdam.