Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Kriminālziņas

Pret VID darbinieku sākts kriminālprocess par neizpaužamu ziņu izpaušanu; svarīgs liecinieks atrasts miris

Valsts ieņēmumu dienestā (VID) atklāts kārtējais darbinieks, kurš nopludinājis vērtīgu iekšējo informāciju par kravu kustībām muitā. Ziņas no datu bāzēm ir īpaši noderīgas tiem, kuri ieinteresēti ievest kontrabandas preces, nemaksājot valstij nodokļus; izmeklēšana šai krimināllietā turpinās. Raidījuma Nekā personīga rīcībā esošās ziņas liecina, ka atmaskotais darbinieks bija saistīts ar kādu uzņēmēju, kurš nesen miris.

Valsts policija par narkotiku realizāciju aiztur vīrieti ar kilogramu amfetamīna

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes likumsargi saistībā ar narkotisko vielu apriti šomēnes Rīgā, Purvciemā, aizturēja kādu vīrieti, pie kura konstatēts kilograms amfetamīna. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un personai piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Latgalē vairākiem lauksaimniekiem izkrāpj tūkstošiem eiro

Valsts policijā Latgales reģiona pārvaldē mēneša laikā ir reģistrēti trīs krāpšanas gadījumi, kad interneta vietnē tiek piedāvāts iegādāties traktortehniku par izdevīgu cenu, bet prece nav saņemta un nauda nav atgriezta. Vairākām personām šādā veidā ir izkrāpti finanšu līdzekļi no 3000 līdz 5000 eiro. Valsts policija aicina rūpīgi izvērtēt ievietotos sludinājumus interneta vietnēs, kā arī neiegādāties preci, kas pirms tam nav redzēta dzīvē.