Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Novados

No amata gāž Valkas mēru Kraukli

Šodien ārkārtas domes sēdē ar astoņām balsīm no Valkas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja amata atbrīvots ilggadējais vadītājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija).

Ugunsgrēkā Bauskā gāja bojā cilvēks

Aizvadītajā naktī Bauskā degusi divstāvu neapsaimniekota ēka 320 kvadrātmetru platībā, un tajā atrasts bojāgājis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Otrā pasaules kara beigu pieminētāji Daugavpilī ziedus liek atļautajās vietās

Otrā pasaules kara beigu pieminētāji Daugavpilī 9.maijā ziedus liek atļautajās vietās, kurās atrodas karā kritušo kapavietas, liecina ieraksti sociālajos tīklos, tomēr saistībā ar 9.maija svinētāju tradīcijām policija ir konstatējusi vairākus pārkāpumus, vismaz vienu no tiem arī Latvijas otrajā lielākajā pilsētā.

Krāslavā uz Daugavas salas atrasti vismaz 200 miruši putni

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) saņēmis informāciju no ornitologiem par vismaz 200 mirušiem ķīriem uz salas Daugavā, Krāslavas pilsētā. Pirmdien PVD inspektori laboratoriskajām pārbaudēm uz putnu gripu nosūtījuši 15 mirušo putnu paraugus. Tāpat tiek pārbaudīta informācija un ņemti paraugi vēl vairākās Latvijas vietās, no kurām pienākušas ziņas par mirušiem savvaļas putniem.

No maija Vidzemes slimnīcā paaugstināsies maksas pakalpojumu cenas

No 1.maija stāsies spēkā izmaiņas Vidzemes slimnīcas maksas pakalpojumu cenrādī, kas papildināts ar vairākiem jauniem pakalpojumiem, kā arī daļai līdzšinējo maksas pakalpojumu palielinātas cenas atbilstoši faktiskajām pakalpojumu izmaksām, informēja SIA Vidzemes slimnīca pārstāve Jolanta Vaido.