Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Politika

Kučinskis: Būs sarunas par izmaiņām valdošajā koalīcijā

Jau šonedēļ sagaidāmas sarunas par izmaiņām Jaunās vienotības (JV) premjera Krišjāņa Kariņa vadītajā koalīcijā, kurā pašlaik ar JV kopā strādā Apvienotais saraksts (AS) un Nacionālā apvienība (NA), šorīt intervijā LTV Rīta panorāmai atzina AS politiķis, iekšlietu ministrs Māris Kučinskis.

Rinkēvičs pirmajā vizītē dosies uz Igauniju

Pirmajā vizītē Edgars Rinkēvičs Valsts prezidenta amatā dosies uz Igauniju, kā to darījuši arī iepriekšējie prezidenti, LTV raidījumā Šodienas jautājums atklāja Rinkēvičs.

TV3: Kariņš iniciēs sarunas par koalīcijas paplašināšanu

Uzreiz pēc nākamā Valsts prezidenta ievēlēšanas Saeimā premjerministrs Krišjānis Kariņš (JV) žurnālistiem paudis, ka gatavojas sākt sarunas ar pašreizējiem partneriem par valdošās koalīcijas paplašināšanos, noprotams, ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un Progresīvajiem, vēsta TV3 Ziņas.

Valsts prezidenta kanceleju vadīs Reire

Jaunievēlētais Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs nolēmis Valsts prezidenta kancelejas vadītājas pienākumus uzticēt līdzšinējai Ārlietu ministrijas parlamentārajai sekretārei Gundai Reirei (JV).

Rinkēvičs ievēlēts par Valsts prezidentu

Saeima trešdien par nākamo Valsts prezidentu ievēlēja premjera partijas "Jaunā vienotība" (JV) virzīto kandidātu, ilggadējo ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (JV).

Briškens uzteic visus trīs Valsts prezidenta amata kandidātus, bet aicina balsot par Progresīvo pārstāvi

Visi trīs Valsts prezidenta amata kandidāti ir spēcīgi un šīs būs līdz šim viskonkurējošākās prezidenta vēlēšanas, šādu viedokli šodien debatēs Saeimā pauda Progresīvo frakcijas priekšsēdētājs Kaspars Briškens, vienlaikus uzturot spēkā aicinājumu balsot par partijas Progresīvie Valsts prezidenta amatam virzīto publiskās pārvaldības eksperti Elīnu Pinto.