Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Politika

Mūrniece: NA kā optimālāko redz pašreizējās koalīcijas modeli

Nacionālā apvienība (NA) kā optimālāko redz pašreizējās koalīcijas modeli jaunās valdības veidošanā, reizē pašlaik ir izveidojusies "jauna situācija", otrdien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču sacīja NA politiķe, aizsardzības ministre Ināra Mūrniece.

Valainis: ZZS valde lēmusi atbalstīt Siliņu, ja tiks panākta vienošanās par darbiem

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) un Latvijas Zemnieku savienības valdes lēmušas par gatavību atbalstīt Eviku Siliņu (JV) kā iespējamo valdības vadītāju, ja tiks panākta vienošanās arī par darbiem, šodien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču sacīja ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Viktors Valainis.

JV Rinkēvičam apliecinājusi gatavību vadīt plašākas koalīcijas veidošanu

Jaunās vienotības (JV) pārstāvji šodien tikšanās laikā ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču apliecinājuši gatavību uzņemties vadību konsultācijās par jaunas plašākas koalīcijas veidošanu, šodien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu sacīja JV Ministru prezidenta amata kandidāte, labklājības ministre Evika Siliņa (JV).

Kariņš no politikas aiziet neplāno

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) uzsver, ka neplāno aiziet no politikas, savukārt attiecībā uz tālāko darbību būšot jāseko situācijas attīstībai.

Siliņa: Saruna par jauno koalīciju nevar būt gara

Jaunās vienotības (JV) Ministru prezidenta amata kandidāte labklājības ministre Evika Siliņa (JV) esot ļoti ieinteresēta, lai jaunā koalīcija būtu plaša, taču saruna par jauno valdību nevar būt gara.