Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā

Rimi Rīgas maratona 2023 laikā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi

Šajā nedēļas nogalē, 6. un 7. maijā, Rīgā norisināsies tradicionālais Rimi Rīgas maratons. Maratona norises laikā transportlīdzekļu satiksme vairākās galvaspilsētas ielās, kā arī uz tiltiem pār Daugavu būs ierobežota vai slēgta. Svētdien, 7. maijā, spēkā būs būtiskas izmaiņas arī vairākos sabiedriskā transporta maršrutos.

Saktas mājā, Brīvības bulvārī 32 darbu sāk VADC donoru pieņemšanas vieta un VSAA klientu apkalpošanas centrs

Aprīļa nogalē un maija sākumā sabiedrībai svarīgas pārmaiņas notikušas Saktas mājā, Brīvības bulvārī 32. Brīvības bulvāra pusē 2.maijā darbu sāk Valsts asinsdonoru centra (VADC) donoru pieņemšanas vieta, savukārt Merķeļa ielas pusē 24.aprīlī pirmais klients sagaidīts jaunajā Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) klientu apkalpošanas centrā, informē VAS Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) valdes priekšsēdētājs Renārs Griškevičs.

4. maijā Rīgas pilsētas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas

Valsts svētkos - 4. maijā – Rīgas satiksmes sabiedriskais transports būs bez maksas un pasažieriem e-talonā vai koda biļetes lietotnē iegādātās biļetes nav jāreģistrē. Tāpat autobusi, trolejbusi un tramvaji kursēs pēc brīvdienu kustības grafika. Svētku dienā arī par automašīnas novietošanu Rīgas satiksmes apsaimniekotajās stāvvietās ielu malās nebūs jāmaksā, bet klientu centri šajā dienā nestrādās. Savukārt piektdien, 5. maijā, klientu centri un autostāvvietas darbosies kā sestdienā, bet sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu kustības grafika.