Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgā

Rīgas vicemēri rīkos preses konferenci par situāciju Rīgas domē

Rīgas vicemērs Vilnis Ķirsis (JV), domes priekšsēdētāja vietniece Linda Ozola, vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA) un Rīgas domes frakcijas Jaunā vienotība (JV) vadītājs Olafs Pulks šodien rīkos preses konferenci par situāciju Rīgas domē, aģentūru LETA informēja JV frakcijā.

Rīgas Zoodārza žirafu meitene sagaidījusi draugu

Rīgas Zooloģiskā dārza iemītnieku pulkam ir pievienojies Rotšilda žirafu puika Čaks no Dānijas. Savas jaunās mājas viņš dalīs ar Vakiliju, žirafu meiteni, kura ir Rīgas Zoodārza iemītniece jau gandrīz divus gadus.

Aicina Svētku nedēļā pie ēkām izkārt valsts karogus un pēc iespējas organizēt darbu attālināti

XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku Rīcības komiteja pirmssvētku sēdē akceptējusi divus rosinājumus - aicināt Latvijas pašvaldības par godu Svētkiem nedēļā no 2. līdz 9. jūlijam izkārt valsts karogus, kā arī rosināt valsts iestādes, kas darbojas Rīgā, Rīgas pašvaldības un privātās institūcijas iespēju robežās Svētku nedēļas laikā pēc iespējas organizēt darbu attālināti.

Rīgā vajadzētu vēl vismaz 4-5 publiskos peldbaseinus

Lai apmierinātu iedzīvotāju pieprasījumu pēc iespējām peldēt un apgūt drošu peldētprasmi, Rīgā būtu nepieciešami vēl vismaz. 4-5 lielas kapacitātes peldbaseini, norāda biedrības Peldēt droši vadītāja Zane Gemze. Turklāt peldēšanas iemaņu apguve veicinātu dramatiskās noslīkušo statistikas samazināšanos, kur Latvija joprojām ir pirmajā vietā Eiropā.