Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vai dāsnums atmaksājas?

Dāsnums – viens no plašākajiem ieguldījumu veidiem cilvēka ikdienā. Neatkarīgi no tā, vai katra cilvēla dāsnums ir daļa no pārdomātas stratēģijas, cēls žests, bezcerīgas ticības izpausme iespējamam brīnumam vai vienkārši neizskaidrojama rīcība, cilvēks no tā saņem kādu beznosacījumu labumu pat, ja rezultāts ne vienmēr ir tāds, kāds ir gaidīts.

Acīmredzot, dāsnu cilvēku ieskauj arī citu cilvēku dāsnums un viņš dzīvo laimīgu dzīvi, jo jūt pārpilnību ne tikai naudā, bet arī visos citos dzīves aspektos. Taču uz cilvēku dāsnumu ne vienmēr var paļauties. Piemēram, ja Tev ir radušās finansiālas problēmas, tad ne vienmēr būs cilvēki, kas Tev palīdzēs. Var gadīties arī reizes, kad Tev jābūt dāsnam pašam pret sevi. Šādos gadījumos īstermiņa kredīts ar izdevīgiem nosacījumiem, ko var atrast, izmantojot GoodDay Finance servisu, var palīdzēt pārvarēt īslaicīgas finansiālas grūtības vai arī palīdzēt īstenot kādu mērķi. Aizņematies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas aizņēmumu atmaksāt, jo jebkurš aizdevums ir finansiāls risks. Mājaslapā ir atrodami noderīgi rīki kā - valūtas un algas kalkulators.

Dāsnuma ātrie rezultāti ir ļoti pamanāmi mazās cilvēku kopienās, kur joprojām saglabājas lielpilsētu iedzīvotājiem reti sastopamas nedigitālas mijiedarbības formas. Neatkarīgi no tā, kas virza dāsnumu, neatkarīgi no tā, cik tas ir apzināts, pārdomāts un patiess savā dabiskajā izpausmē, Tavs dāsnums var virzīt arī citus cilvēkus būt dāsniem pret Tevi.

Ja pastāvīgi esi dāsns cilvēks, tad tas kļūst par ieradumu un pamazām maina visu, kas atrodas Tev apkārt. Dāsnums rada un stiprina saites ar citiem cilvēkiem un piederības sajūtu kaut kam labākam un cēlākam par banālajām un labi zināmajām egoisma izpausmēm.

Mūsdienu sabiedrībā cilvēki vispusīgi veicina dāsnumu, jo tas ir dabiskākais līdzāspastāvēšanas mehānisms. Kā dāsnumu padarīt noderīgāku? To parasti neizsaka skaļi, taču ir svarīgi pašam noteikt dāsnuma robežas, kas ir vienkārši, ja tas netiek darīts piespiedu kārtā vai neapdomīgi. No tiesu prakses ir daudz interesantu stāstu, kad šķīrušies mīļākie vai šķirtie laulātie pieprasa ar tiesas starpniecību atlīdzināt viņu attiecību laikā iegādāto dāvanu izmaksas. Dāsnumam atlīdzību nav, to nevar izmērīt, tāpēc vēl joprojām pastāv cilvēki, kuri nevēlas būt dāsni, par cik dāsnumam nav garantēta labuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti