Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Populārākajā Stirnu buka distancē dalībnieki šogad startēs ar lojalitātes programmas Veselība atbalstu

Sākot ar pirmo šā gada sacensību posmu 23. martā Saulkrastos, Mēness aptieka, Centrālā laboratorija un Veselības centru apvienība aizsāk aktīvi atbalstīt veselībai nozīmīgo tautas sporta iniciatīvu Latvijā Stirnu buks. Apvienotās šo veselības uzņēmumu lojalitātes programmas Veselība vārdā ir nosaukta populārākā taku skrējienu seriāla Stirnu buks 2024 distance Zaķis.

“Populārāko mūsu skrējienu seriāla 11-15 kilometru distanci “Zaķis” 2024. gada sezonā atbalstīs  lojalitātes karte “Veselība”. Taku skrējienu mērķis ir iesaistīt  dažāda vecuma dalībniekus, ievest viņus ainaviskajās Latvijas mežu takās, esot kustībā, svaigā gaisā, kopā ar draugiem, kolēģiem ģimenēm kopīgā nodarbē, kas mudina veselīgiem paradumiem, draudzībai, savstarpējai sapratnei un sadarbībai. Tieši veselības uzņēmumu atbalsts ir nozīmīgs, jo apliecina, ka kopā varam realizēt mērķus veselākai nākotnes sabiedrībai Latvijā. Ikreiz vedinām padomāt par veselību, arī apskatīt Latvijas skaistākās vietas, pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem un domubiedriem!” aizsākot jauno sadarbību 2024. gada skrējienu sezonā, saka “Stirnu buka” organizators Rimants Liepiņš.

“Aicinām būt kopā kartes “Veselība” distancē “Zaķis” tos, kuriem skrējieni ir saistoša un piemērota nodarbe veselīgām nedēļas nogalēm. Katrs mūsu darba solis ikdienā ir veselībai, tieši tāpēc tautas sporta iniciatīvu, kurā jau vairāk nekā desmit gadu laikā iesaistījušies un savu brīvo laiku pavada tik daudzi dažāda vecuma Latvijas iedzīvotāji, redzam kā lielisku partneri, atgādinot par veselības vērtību un nozīmīgo dzīves  paradumu lomu tās uzturēšanā.  Katrs svaigā gaisā un kustībā pavadīts brīdis ir veselībai nozīmīgs, un arī mūsu uzņēmumu lojalitātes programma var sniegt papildu risinājumus veselības vajadzībām,” saka ilggadēja “Stirnu buka” dalībniece no “Mēness aptiekas” Cēsīs Diāna Kovaļa.

Kartes “Veselība” distancē “Zaķis” var piedalīties jau no 8 gadu vecuma. Kopā taku skrējienu seriālam “Stirnu buks 2024″ ir plānoti septiņi posmi dažādās Latvijas vietās. Reģistrācija dažādās distancēs atsevišķām sacensībām notiek sacensību mājaslapā www.stirnubuks.lv sadaļā “Tava profillapa“. Dalībnieki katrā distancē dodas ar kopējo startu, un katrs “Stirnu buka” skrējiens ir atsevišķas sacensības. Arī šogad piedalīties ir aicināti gan skrējēji un nūjotāji, gan pārgājienu cienītāji. Taku skrējienā iespējams izvēlēties arī  trīs dažādas kājāmgājēju distances bez laika kontroles.

Lojalitātes programma “Veselība” ietver visus ambulatorās veselības aprūpes cikla pakalpojumus, ko piedāvā iesaistītie uzņēmumi – pakalpojumus un aptieku produktus veselībai un profilaksei, diagnostikai un ambulatorajai ārstēšanai, kā arī dažādus rehabilitācijas un citus pakalpojumus,  lai atbalstītu veselīgu dzīvesveidu. Kļūstot par vienotās lojalitātes programmas “Veselība” dalībnieku, ikvienam ir ērta iespēja saņemt punktus un tos izmantot jebkurā no “Mēness aptiekas”, “Centrālās laboratorijas” filiālēm un “Veselības centru apvienības” poliklīnikām.  Informācija par karti “Veselība”, vienotās programmas noteikumiem un piedāvājumiem: www.veselibaskarte.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits