Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

8.marta ceļvedis: Kā vislabāk nosvinēt Sieviešu dienu

Ja jūs, sievietes, 8.martā no saviem vīriešu kārtas draugiem un kolēģiem vai draudzenēm un mammām vēlaties saņemt kaut ko vairāk kā formālus apsveikumus Sieviešu dienā vai puķes, ierosiniet kopīgi apmeklēt kādu no šajā dienā rīkotajiem pasākumiem. Labsajūta garantēta!

Siguldā, plkst.17.00 Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" būs iespēja ne tikai noklausīties Nacionālo bruņoto spēku orķestra kameransambļu muzikālo sniegumu, kas skanēs ar devīzi "Tev vienīgajai!", bet arī aplūkot daudzus pievilcīgus vīriešus formas tērpos. 

Daugavpilī, plkst.18.30, pilsētas teātra telpās Rīgas ielā savukārt varēsiet noskatīties īpašo Sieviešu dienai veltīto koncertuzvedumu "Tulpes! Rozes! Šampanietis!". Varam saderēt, ka šajā Latvijas pilsētā 8.marts tiks atzīmēts godam. 

Rīgā, plkst.18.30 kāpēc gan neapmeklēt pasākumu, kurā uzstāsies Latvijas labākie un arī pasaulē pazīstamie dejotāji? Koncerts notiks Kongresu namā. 

Liepājā, plkst.19.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē valdīs Parīzes atmosfēra un jums šķitīs, kas uz mirkli esat pametuši Latviju. Jo ar skaistu un izjustu uzstāšanos ar nosaukumu "Pusnakts Parīzē", dziedot kolosālus franču šansonus, jūs priecēs Marija Naumova. 

Rīgā, Dailes teātrī, plkst.19.00 Maskavas Akadēmiskais Satīras teātris jums piedāvās vakaru pavadīt, baudot svētku komēdiju ar detektīva sižetu un negaidītu finālu. Protams, šai izrādei dots arī atbilstošs nosaukums: "Ideāla slepkavība vai Ak, šīs sievietes"

Ja jūsu asinīm virmot liek laimetīgā deja, Rīgā, plkst.19.00 dodaties uz Maskavas ielas "Dirty Deal Teatro", kur Evita Birule, Sergejs Taraseņa, Kārlis Božs un Edgars Šļakota jums nodemonstrēs, kāpēc vakaram dots nosaukums “Jaunie nāk II”. 

Aizvadīt Sieviešu dienas vakaru džeza ritmos Rīgā, no plkst.20.00 varēsiet kvarteta "Carl Winther Quartet" koncertā. Viņu uzstāšanos varēsiet baudīt restorānā “Ginger&Fred”. 

Ja esat vismaz 18 gadus veca, varat sev sagādāt dāvanu, dodoties uz Studio 69, Rīgā, plkst.22.00, lai kopā ar leģendāro grupu A-Europa izdejotos deju ritmos un baudītu koncertšovu ar nosaukumu “Meitenes Rīgā”. 

Savukārt, ja dienas gaitā jūs vēlēsities arī kā klusāk pavadīt savu laiku, iesakām jums doties uz Latvijas Nacionālās bibliotēkas Mazo Izstāžu zāli. Tur būs iespējams aplūkot izstādi "Vīrieša skats: vīrietis senajās fotogrāfijās". Varbūt tieši bibliotēkas zālē, aplūkojot vecos momentuzņēmumus, jūs varēsiet atbildēt uz jautājumu, vai mūsdienu vīrieši ir daudz izskatīgāki un aizraujas ar interesantākiem hobijiem kā to darīja "stiprā dzimuma" pārstāvji 19.gs.beigās līdz 20.gs.vidum. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko