Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

8.martā dāmas ziedus vēlas saņemt no Ģirta Ķestera un Džordža Klūnija

41% aptaujāto Latvijas daiļā dzimuma pārstāvju vislabprātāk 8.martā saņemtu ziedus no pašmāju aktiera Ģirta Ķestera, bet 39% - no pasaulē iekārojamākā vecpuiša Džordža Klūnija. Kā ziedi, kas vislabāk piestāvētu Latvijas sievietēm, visbiežāk tiek nosauktas rozes un tulpes. Kopumā lielākā daļa respondentu (68%) 8.martu uzskata par svētkiem un tos svin, liecina lielveikalu tīkla Maxima veiktās aptaujas rezultāti.

Atklājot savas slēptākās vēlmes, Latvijas sievietes aptaujā norādījušas, ka Sieviešu dienā puķes labprāt saņemtu arī no pašmāju dziedātāja Laura Reinika (33%) un populārā Holivudas aktiera Breda Pita (29%).

No Latvijas Nacionālās operas direktora Andreja Žagara ziedus labprāt saņemtu katra ceturtā aptaujātā. Šajā pašmāju sieviešu īpašajā vēlmju sarakstā iekļuvis arī Vestards Šimkus, Renārs Kaupers, Raimonds Pauls un citi vīri.

Teju katrs piektais aptaujas dalībnieks uzskata, ka Latvijas daiļā dzimuma pārstāvēm šajos sievišķības svētkos vislabāk piestāv rozes (22%) un tulpes (21%). 13% aptaujāto šķiet, ka dāmām vislabāk piestāv frēzijas, bet gandrīz katrs desmitais (8%) respondents uzskata, ka Sieviešu dienā dāmas vislabāk sveikt ar lilijām.

Papildus sveikšanai ar ziediem vairāk nekā puse jeb 53% aptaujāto sieviešu priecātos arī par īpašu un negaidītu pārsteigumu, un 47% iepriecinātu romantiskas vakariņas.

Tāpat aptaujā noskaidrojies, ka 65% aptaujāto uzskata Latvijas sievietes par skaistākām salīdzinājumā ar citu valstu sievietēm, 45% respondentu domā, ka mūsu sievietes ir sievišķīgākas, 35% atzinuši Latvijas iedzīvotājas par čaklākām, savukārt 28% - par gādīgākām nekā sievietes citviet pasaulē. Latvijas sieviešu labāko īpašību vidū minēts arī radošums (26%), mīļums (25%), prāta spējas (24%), savukārt 18% aptaujāto mūsu dāmas uzskata par stilīgām un romantiskām.

Latvijas iedzīvotāju interneta aptauja tika veikta no 28. februāra līdz 4.martam, un tajā piedalījās 1 556 respondentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko