Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aerosmith līdera atzīšanās: Narkotikām esmu iztērējis piecus sešus miljonus dolāru

65 gadus vecais grupas Aerosmith līderis Stīvens Tailers šonedēļ intervijā televīzijas raidījumam _60 minutes _atzinis, ka narkotikās notērējis vismaz sešus miljonus ASV dolāru. Mūziķa cīņa ar atkarībām ilgusi vairāku desmitu gadu garumā, un vismaz šobrīd beigusies veiksmīgi – viņš narkotiskās vielas vairs nelietojot, ziņo ārzemju mediji.

Raidījumā 60 minutes programmas vadītāja Liza Heiza S.Taileram vaicāja, vai tā ir patiesība, ka mūziķis narkotikām savas dzīves laikā iztērējis aptuveni 20 miljonus dolāru. S.Tailera atbilde bijusi īsa: „Nē.“ „Reāli – piecus vai sešus miljonus. Viegli. Bet tam nav nozīmes. Jūs tikpat labi varējāt pateikt, ka es ievilku nāsīs pusi Peru. Bet tā mēs darījām,“ teica Aerosmith mūziķis.

S.Tailers septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados slīdzis alkohola un narkotiku atkarībā, un šajā laikā grupas Aerosmith panākumi mazinājās. Pēc rehabiliācijas programmas beigšanas 1986.gadā mūziķis spēja 20 gadus atturēties no atkarību izraisošu vielu lietošanas. 2000.gadā S.Tailers pievērsās vecajiem netikumiem, sākot lietot sāpju mazinošus līdzekļus, kad bija savainojis kāju. Tiesa gan, 2009.gadā mūziķis veiksmīgi izgāja rehabilitācijas programmu, un kopš tā laika atkarību raisošas vielas nelietojot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko