Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Hennesy Artistry pasākumā muzicēs Liepājas simfoniskais orķestris, Aija Vītoliņa un Kristans Bērns

14.decembrī Rīgā, klubā Coyote Fly jau otro gadu Hennessy rīkotās starptautiskās pasākumu sērijas Hennessy Artistry ietvaros norisināsies īpašs muzikāls pasākums.

Vakara gaitā muzicēs gan Latvijas mūziķi, proti, Liepājas Simfoniskais orķestris un Aija Vītoliņa (Amber), gan arī viesis – populārais deju un klubu mūzikas vokālists Kristians Bērns (Christian Burns) no Lielbritānijas. Viņš ir sadarbojies ar daudziem izciliem klubu mūzikas māksliniekiem (David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto), viens no viņa jaunākajiem veikumiem – singls In The Dark kopā, kas ierakstīts kopā ar Tiesto.

Koncertšovs būs uzdrīkstēšanās un izaicinājums gan mūziķiem, gan Hennessy Artistry. Liepājas Simfoniskajam orķestrim tā būs uzdrīkstēšanās atskaņot deju un klubu mūziku, bet A.Vītoliņai un K.Bērnsam - pielāgoties orķestra skanējumam, savukārt Hennessy Artistry – uzdrīkstēties jaukt un meklēt harmoniju dažādu vērtību paletē, piedāvājot klausītājiem neatkārtojamu iespēju baudīt dažādu mākslinieku sniegumu uz vienas skatuves.

Tāpat kā iepriekšējā gadā, arī šogad koncertšovu būs iespēja apmeklēt tikai ar ielūgumiem. Tos varēs iegūt savā īpašumā arī piedaloties Hennessy Latvia aktivitātēs www.facebook.com/hennessylatvia.

Hennessy Artistry ir daļa no starptautiskās muzikālās platformas pasākumu sērijas, kas notiek vairāk nekā 40 pasaules valstīs, tai skaitā arī Rīgā. Pirmo reizi Rīgas sabiedrība tika iepazīstināta ar šo muzikālo platformu pirms gada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko