Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Instagram slavenība nolēmis izdzēst visas savas fotogrāfijas

Viens no sociālās vietnes Instagram populārākajiem lietotājiem fotogrāfs un multimediju žurnālists Ričards Kosī Hernandess sestdien, 6.decembrī, izdzēsīs visas savā kontā publicētās fotogrāfijas, vēsta izdevums Time

Hernandesam, kura publicētie attēli ik dienas priecē vairāk nekā 233 tūkstošus sekotāju, pienācis lūzuma punkts viņa radošajā karjerā. "Es uzskatu, ka manām fotogrāfijām nav jādzīvo mūžīgi. Šķiet, ka internets paver iespēju lietām dzīvot mūžīgi," skaidro fotogrāfs.

Viņš savu lēmumu salīdzina ar jaunu cilvēku vēlmi atbrīvoties no "tīņa gados sociālajos tīklos, piemēram, Facebook vai Twitter, sarunāto muļķību nastas". "Tīnis var savā feisbukā sarunāt ļoti daudz stulbu, bērnišķīgu lietu. Vai viņš vēlāk vēlas, lai viņu atceras par agrāk sarunāto? Diez vai. Līdzīgi ir ar manām fotogrāfijām. Mans darbs Instagram ir pastāvīga evolūcija. Pašlaik tur ir arī vairākas bildes, kas neliecina par manu pašreizējo profesionālo briedumu," savu principu "nost ar veco, lai dzīvo jaunais!" klāsta Hernandess.

Fotogrāfs arī neslēpj, ka lielā popularitāte sociālajā tīklā radījusi zināmu spiedienu un iegrožojusi viņa radošumu. "Kad tev ir tik daudz sekotāju, tu sāc izjust atbildību par to, ko dari. Reizēm tu neizmanto iespēju atklāt jaunus apvāršņus fotomākslā tikai tāpēc, ka apzinies – tas nav tas, ko auditorija no tevis cer sagaidīt," skaidro fotogrāfs.

Kādi "jauni apvāršņi" tieši Hernandesam padomā, pašlaik grūti spriest, tomēr skaidrs ir tas, ka viņa līdzšinējo darbu par labu esam atzinuši vairāk nekā 233 tūkstoši viņa sekotāju Instagram. Līdz 6. decembrim vēl iespējams pagūt iepazīties ar viņa darbu Instagram profilā Koci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko