Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aktrise Keita Hadsone nāks klajā ar savu apģērbu kolekciju

Pazīstamā aktrise Keita Hadsone pievienojusies to slavenību pulkam, kas nolēmuši izmēģināt savus spēkus arī modes lauciņā. Aktrise sadarbībā ar apģērbu ražotāju Ann Taylor šopavasar nāks klajā ar savu apģērbu kolekciju, ziņo ārzemju mediji.

„Darbs ar Ann Taylor bijusi lieliska radoša pieredze, un ir tapusi patiesi brīnišķīga kolekcija,“ 33 gadus vecās aktrises paziņojumu citē izdevums Hello!. Vasaras apģērbu kolekcijas radīšanā K.Hadsone sadarbojusies ar Ann Taylor vadošo mākslinieci Līsu Akselsoni. „Man patīk, ka Līsa Akselsone apģērbu rada īstām sievietēm,“ uzsvērusi aktrise, kuras kolekcija būšot pieejama masu patērētājam.

Grupas Muse līdera Metjū Belamija dzīvesbiedre, kura kļuvusi arī par Ann Taylor jaunās pavasara/vasaras kolekcijas reklāmas seju, plāno kopā ar apģērbu ražotāju iesaistīties labdarības akcijā ANNpower Vital Voices Initiative. Akcijas mērķis ir iedvesmot jaunas sievietes kļūt par līderēm. K.Hadsone būs viena no žūrijas locekļiem, kas pieņems lēmumu par grantu piešķiršanu sievietēm, kā arī darbosies kā vidusskolas audzēkņu padomdevēja.

Kā zināms, līdz šim savu roku roku modes un dizaina lauciņā izmēģinājušas tādas slavenības kā dziedātāja Madonna, dziedātājs Džastins Timberleiks, aktrise Gvineta Paltrova un citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko