Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Andris Ērglis un ansamblis Momo piedāvā bērniem muzikālu izrādi

No piektdienas līdz 21.oktobrim VEF Kultūras pils Lielajā zālē notiks VEF Kultūras pils bērnu vokālā ansambļa Momo un dziedātāja Andra Ērgļa muzikāla izrāde _Burvju_ skaitļi, informēja VEF Kultūras pils Mākslinieciskās nodaļas vadītāja Ilze Tumulkāne.

Bērnu vokālais ansamblis Momo, sadarbojoties ar dzejnieci Leontīni Apšenieci un liepājnieku radošo grupu - komponistu Jāni Strazdu, ģitāristu Māri Kupču un solistu Andri Ērgli, no 12 skanīgām dziesmām, kas apkopotas ciklā ar nosaukumu Skaitļu pasaule, izveidojis aizraujošu skatuves priekšnesumu - muzikālu izrādi bērniem Burvju skaitļi.

Izrāde ievedīs skatītāju interesantā, brīnumu piepildītā ciparu un skaitļu pasaulē. Tā vairs nebūs sausā matemātika, kā to nereti mēdz dēvēt, tā iepazīstinās skatītāju ar Skaitļu burvi un viņa ģimeni - lieliem un maziem Cipariņiem, ar Nulli un matemātikas zīmēm. Izrāde patiks visiem, kurus saistījusi Harija Potera brīnumu piepildītā mācību un visa jaunā izzināšanas māksla, jo arī Skaitļu burvim un Cipariņiem, kas darbojas izrādē, sarežģītas situācijas atrisināt palīdzēs burvju nūjiņa.

Skaitļu burvja lomā iejutīsies pazīstamais dziedātājs Andris Ērglis, savukārt Cipariņu, skaitļu un matemātikas zīmju lomās būs vokālā ansambļa Momo dalībnieki.

Izrāde visvairāk būs piemērota bērniem no četru līdz desmit gadu vecumam.

Iestudējuma scenāriju un režiju veidojusi Dace Kravale, scenogrāfiju - Rita Missūne, gaismu režiju - Raimonds Daugavietis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko