Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Baraks Obama Baltajā namā sarīko blūza nakti

ASV prezidents Baraks Obama 21. februāra vakarā Baltajā namā rīkoja blūza vakara sarīkojumu, uzaicinot uzstāties tādus māksliniekus kā B.B. Kings, Džefs Beks (Jeff Beck), Miks Džegers (Mick Jagger) un citus skaļus vārdus, raksta laikraksts The Telegraph.

Šādu koncertu organizēšana prezidentam nav sveša - pagājušajā gada novembrī Baraks Obama Baltajā namā rīkoja kantrī mūzikas koncertu. Obama klātesošajiem un mūziķiem pavēstīja, ka blūza mūzika norāda un pamāca viņam, ka agrāk cilvēki ir gājuši cauri grūtiem etapiem dzīvē, tāpēc viņš ir izlēmis rīkot šādu svinīgu koncertu, kas lielā mērā bija norāde uz blūz mūzikas vēsturi ASV. Tāpat prezidents arī pats paguva uzstāties uz skatuves līdzās B.B. Kingam, izpildot dziesmu Sweet Home Chicago.

Prezidents jokoja: "Dažus vakarus gribas doties pastaigā un iztīrīt galvu vai arī iesēsties mašīnā un braukt, taču to nedrīkst darīt, jo slepenais dienests neļauj. Un tas ir nepatīkami. Taču ir arī tādi vakari, kad B. B. Kings un Miks Džegers atnāk pie tevis uz mājām, lai nospēlētu koncertu. Domāju, tas mazliet kompensē."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko