Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Brīvdienu gardā burkānu un ingvera zupa

Lai ne tikai skaisti, bet arī gardi pavadītu šo nedēļas nogali iesakām izmēģināt vieglo un veselīgo burkānu - ingvera zupu. Aizbiedēsim visus baciļus un ķersim pavasari!

Sastāvdaļas: 12 lieli burkāni, 3 sīpoli, olīveļļa, 2 cm ingvera saknes, 1 ēdamkarote oregano, 600 ml ūdens, 4 ēdamkarotes grieķu jogurta, sāls, pipari.

Pagatavošana: 

1. Burkānus nomizo un sagriež kubiņos, sīpolus sagriež plānās šķēlēs. Ingveru smalki sarīvē.

2. Visu liek katliņā un nedaudz apcep olīveļļā. Tad pielej ūdeni, pēc garšas pieber sāli, piparus un oregano un vāra apmēram 25-30 minūtes.

3. Kad burkāni mīksti, zupu ņem no uguns nost un sablendē. Iemaisa grieķu jogurtu un pasniedz. 

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko