Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Receptes

Absinta stāsts

Uzbudinošs skurbums, halucinogēna un erotiska iedarbība – šie ir mīti, kas vairāku gadsimtu garumā ir uzturējuši leģendu par absintu, dzērienu, kura sastāvā iekļauta arī vērmele.

Kā tecināt bērzu sulas saudzīgi

Šonedēļ beidzot ir sajūta, ka pavasaris tomēr atnāks arī šajā gadā – sniegi ir beigušies, un siltums atgriezies. Kuru katru brīdi sāks tecēt arī bērzu sulas.

Vīnes simbols – Zahertorte

Valentīndienai piestāv šokolāde. Kāpēc lai tā nebūtu, iespējams, pasaulē slavenākā šokolādes kūka – Vīnes Zahertorte?

SestDienas receptes: Harčo zupas variācija un kārtainās mīklas mazmaizītes

Jauns gads ir sācies, bet turpinām gatavot un ēst, jo "paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks" – un tas absolūti bez ironijas! Kaut kāda laimes sajūta paēdot iestājas, to nevar noliegt. Arī šogad turpināsim tematisko piegājienu – katru mēnesi būs kāda cita tēma, un janvārī sāksim ar zupām. Siltām un sātīgām, kā jau ziemā pienākas, cenšoties iepriecināt gan gaļēdājus, gan augu valsts mīļotājus.

Ziemassvētkus gaidot

Šīs receptes prasa ilgāku darbošanos virtuvē un, ja runa ir par kēksu, arī lielāku naudas izdošanu. Taču Ziemassvētki ir tikai reizi gadā. Turklāt šogad garajās svētku brīvdienās nekādas ārpusmājas izklaides nevaram ieplānot.

Kā pareizi izkausēt šokolādi

Ziemassvētku laikā droši vien gribēsiet gatavot dažādus desertus un kūkas, kam vajag kausētu šokolādi.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide