Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Hjū Džekmens intervijā sāk raudāt, atklājot savas ģimenes sāpīgāko notikumu

Aktieris Hjū Džekmens, kura jaunākā filma Nožēlojamie uz kinoteātru ekrāniem iznāks šī gada nogalē, intervijā amerikāņu televīzijas raidījumam 60 minutes sācis raudāt. Iemesls aktiera emocionālajai reakcjai bija saruna par viņa māti, kura Džekmenu ģimeni - tēvu un piecus bērnus – pametusi, kad Hjū bija tikai astoņi gadi.

H.Džekmena vecāki no Anglijas uz Austrāliju pārcēlās sešdesmitajos gados. Viņa tēvs strādājis par grāmatvedi, bet H.Džekmena mamma mājās audzinājusi piecus bērnus – trīs dēlus un divas meitas. Taču, kad H.Džekmenam bija astoņi gadi, māte negaidot ģimeni pametusi, lai atgrieztos Eiropā.

Vienu dienu H.Džekmens esot aizgājis uz skolu, bet kad atgriezies mājās, tur neviena nav bijis. Nākamajā dienā ģimene saņēmusi telegrammu no Anglijas, ka viņu māte ir tur. „Es nedomāju, ka viņa pat uz sekundi iedomājās, ka tas būs uz mūžiem. Es domāju, ka vienīgais, ko viņa domāja, bija: „Man tikai jātiek projām, un es atgriezīšos. Tēvs katru vakaru lūdza Dievu, lai māte atgrieztos,“ sacīja aktieris. Viņš turpmākos gadus ar māti tikās tikai reizi gadā.

Raidījuma vadītāja izvaicāts par attiecībām ģimenē, H.Džekmens atzinis, ka ģimene viņam vienmēr esot vissvarīgākā. Pēc jautājuma, kādu padomu viņam ir devis tēvs, aktieris sāka slaucīt asaras. „Vienmēr par ģimeni,“ aktieris sacīja.

„Tēvs vienmēr prasīja: „Kā iet Debai?“ Nekad nevaicāja par darbu. Un es domāju, ka viņam joprojām bija nožēla un jūtas. Jo, iespējams, viņš savulaik pārāk daudz laika ieguldīja karjerā. Un viņš negrib, lai es pieļauju to pašu kļūdu. Un šādā maigā veidā viņš vienmēr man atgādina, ka ģimene ir vissvarīgākā,“ stāstīja H.Džekmens.

Neraugotiez uz notikušo ar māti, aktieris nekad nav šaubījies, ka viņa ģimene varētu izirt. „Mans tēvs ir klints. Mans tēvs ir mana klints. No viņa es iemācījos, kas ir lojalitāte, uzticēšanās, uzticība – būt klāt, lai arī kas notiktu,“ sacīja H.Džekmens.

H.Džekmens ar sievu Deboru Lī Fērnisu ir iedibinājuši tradīciju – nekad nepavadīt šķirti vairāk par divām nedēļām. Izņēmums esot bijis filmas Nožēlojamie (Les Miserables) filmēšana, kuras laikā aktieris uzturējies Anglijā, bet viņa ģimene – Ņujorkā. Aktieris atzīst, ka jaunā drāma, kas izaicinājusi viņu gan kā dziedātāju, gan kā aktieri, esot viņa „mūža loma“.

Kā zināms, jaunajā muzikālajā drāmā, kas balstīta uz Viktora Igo 1862.gadā sarakstīto romānu un uz 20.gadsimtā radīto mūziklu, H.Džekmens atveido Žanu Valžānu – cilvēku, kuram piespriests 19 gadu ilgs cietumsods tikai par to, ka viņš nozadzis maizi, ar kuru vēlējies pabarot māsas ģimeni. Kinolentē filmējušies daudzi pazīstami aktieri, tostarp Rasels Krovs, Anne Heteveja, Amanda Seifrīda un citi.

Latvijā uz kinoteātru ekrāniem Nožēlojamie iznāks februārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko